Top plekken om met Kerst te gaan eten in regio Zwolle

De Kerstboom staat alweer gezellig te pronken in menig huiskamer. Tijd om over het Kerstdiner na te gaan denken! Met wie en waar en wat doen we met het eten? Met deze blog willen we een paar leuke uit eten tips voor de kerstdagen geven. Want met opa & oma en de kinderen erbij, moet het wel leuk zijn voor iedereen! Wij hebben daarom een top 5 gemaakt van restaurants waar je gezellig Kerst kunt vieren met het hele gezin:

1. Urbana. Op Eerste Kerstdag zijn er nog plekken vrij voor het welbekende Urbana Kerstbuffet. Kijk hier voor meer informatie en om te boeken.

2. Beerze Bulten. Beleef een giga gave Tweede Kerstdag met het hele gezin bij Brasserie de Hagehorst van Beerze Bulten! Kijk hier voor de opties

3. D'Olde Dreiput. Zij geven deze Tweede Kerstdag extra aandacht aan de kleintjes, waaronder een eigen kinderbuffet waar ze alles onbeperkt van kunnen eten, met diverse kinderhoeken om te spelen en te tekenen en te kleuren. En zelfs de kerstman komt langs met een cadeautje voor elk kind en de kerstman heeft ruim de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Kijk hier voor meer informatie.

4. Golftuin Zwolle. Even er op uit met Kerst? Kom dan naar Golftuin Zwolle. Je wordt ontvangen met warme chocomel of Glühwein. Hierna kun je gaan golfen in kerstsferen of een mooie winterse wandeling maken. Bij terugkomst in de Orangerie mag je vervolgens gaan genieten van een uitgebreid Brunch buffet. Kijk hier voor meer informatie.

5. Van der Valk. De Live cooking zit vol, maar je kunt nog aanschuiven voor het Kerstdiner. Ook aan de kleintjes is gedacht met een eigen kerstmenu. Kijk hier voor meer informatie.

Tot slot is het ook een idee om bij Bluefinger te genieten van een gezellig Kerstontbijt. Zowel op eerste als tweede Kerstdag organiseren zij tussen 08.00 en 12.00 uur een feestelijk ontbijtbuffet met allerlei kerstlekkernijen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Nog meer kindvriendelijke restaurants in de regio

't Mussennest

In de lommerrijke Veluwezoom, ligt het plaatsje Wapenveld. Langs de rand van dit dorp staat, tegen de bosrand aangeleund: 't Mussennest. Dit Mussennest is een pannenkoekenhuis, dat meer biedt dan alleen pannenkoeken. 't Mussennest heeft een groot aanbod van zoete, hartige en speciale pannenkoeken, maar ook als je niet zo dol bent op pannenkoeken, dan is er keus genoeg. En je kunt hier ook uitstekend terecht voor een heerlijke lunch.

Voor de kids heeft het restaurant een kindermenu. Kids kunnen zich uitstekend vermaken in de groot omheinde speeltuin.Ook binnen is er een speciale kinderhoek te vinden.

Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren staat natuurlijk bekend om hun prachtige boekwinkel in de kerk, maar wist je ook dat Waanders een horecagedeelte en terras heeft? Waanders is ook een sfeervolle brasserie en restaurant met regionale producten, waar ook gelegenheid is voor een kop koffie of een gul glas.

Netl, de wildste tuin

Netl, de wildste tuin is in de winter zondags geopend van 12:00 - 17:00 uur (ook voor lunch) . Netl is een heerlijke plek om te wandelen, te spelen en te ontdekken en dat in combinatie van een gezellig restaurant. Lekker in de buitenlucht. Het park & het strandpaviljoen zijn gesloten op: zondag 25 december en zondag 1 januari.

McDonald's Heerde Kampen Zwolle

McDonald's is voor velen kinderen een waar feest. Met de vele vestigingen is er altijd wel eentje in de buurt. En lekker snel na een dagje uit. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook salades :).

Wat je ook kiest, wij wensen je in ieder geval veel plezier met de voorbereidingen en alvast smakelijk eten!

Log In