Zwemlessen bij Zwembad De Vrijbuiter Almere

Naast recreatief zwemmen, kinderfeestjes en tal van leuke evenementen kun je natuurlijk ook voor zwemlessen terecht bij Zwembad De Vrijbuiter. Uiteraard te allen tijde onder toeziend oog van gediplomeerde zweminstructeurs.

Zwemlessen zwembad De Vrijbuiter Almere Buiten

De zwemlessen bij zwembad De Vrijbuiter worden net iets anders ingestoken. Er wordt hier gefocust op plezier en leuk. De succes voor het slagen voor de zwemdiploma's. Met de zwemlessen behaalt je kind in zijn of haar eigen tempo de zwemdiploma’s A, B of C. Je kind maakt pas de volgende stap als hij of zij daar zelf aan toe is en zichzelf daar prettig bij voelt.

Vrijbuiter_Almere_Zwemlessen

Ga mee op avontuur met Zed & Sop

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma krijg je een die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

Turbo zwemles

Duurt de reguliere zwemles jou iets te lang? Dan is de Turbo zwemles een uitkomst! Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma’s A, B of C. De minimale leeftijd voor deze zwemlessen is 4 jaar.

Subsidie van het jeugdfonds sport en cultuur

Soms is het voor een gezin lastig om de kosten te kunnen dragen voor bijv. zwemlessen, sport, muziek, theater en dans. Daarvoor is het het jeugdfonds sport en cultuur in het leven geroepen. 

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend of vakantie) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Flevoland!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor