Kinderfeestje Netl, de wildste tuin

Het Wildste Kinderfeestje!

Kinderen worden wild enthousiast in Netl de Wildste Tuin. De perfecte plek voor een onvergetelijk kinderfeestje!

De wildste boefjes worden tamme lieverdjes in Netl de Wildste Speel Tuin, want zoveel energie verbruiken ze met al die duinen waar ze tien keer tegenop willen rennen en afrollen. Bovendien wordt je niet gek van de herrie aan je kop, want duinen en bamboebossen dempen al te luid enthousiasme.

Dit maakt een kinderfeestje ook tot een heerlijke uitje voor jezelf en andere begeleiders. Afhankelijk van hun leeftijd geef je de kinderen meer of minder de ruimte. Her en der staan bankjes zodat je goed kunt volgen wat ze doen.

In familiepark Netl, De Wildste tuin speel je in het wild. Vies worden hoort daar natuurlijk bij. Duik de natuur in en scharrel tussen de eilandjes, stranden, bamboejungle en duinen. Volg de drang om te spelen en te bewegen. Ren, zwem en vlieg en plof vervolgens in de hangmat op het Vuurtorenstrand.

Bamboejungle

Je vindt de grootste bamboejungle van de Benelux in Netl de Wildste Tuin. Ga op avontuur door de sluipweggetjes en bestorm het Huttenveld.

Natuurspeeltuin

Kinderen leven zich uit op allerlei speeltuig zoals de modderglijbaan, kabelbaan, slingertouwen of schommels. Gebruik je fantasie en ontdek, wordt vies en speel ècht buiten

Ukkie Park

Ook de allerkleinsten vermaken zich maximaal in het park. Naast Het Paviljoen ligt een afgeschermde speelplaats waar ze veilig de boel onveilig kunnen maken.

Beestenboel

Onze Shetlandpony’s Dibbes en Dabbes zijn de gezelligste bewoners van Netl. De schapen op de grote heuvel maken ook graag een blatend praatje.

Je kunt je kinderfeestje helemaal naar eigen wensen samenstellen en reserveren kan via events@netl.nl of 0527-203043.

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor