De Waag 9, 8232 DX Lelystad

 

Kinderfeestje bij Kok Experience Lelystad

Vanaf het moment dat je binnenkomt, sta jij als jarige in het zonnetje. Bij een verjaardag hoort natuurlijk lekker eten, drinken én een cadeautje voor jou als jarige. Ook kun je met je vriendjes en vriendinnetjes eindeloos spelen in de indoor speeltuin. Speciaal voor je kinderfeestje zijn er verschillende gezellige arrangementen samengesteld.

Lasergame arrangementen en kinderfeestjes (vanaf 8 jaar)

Wil jij een spannend potje lasergamen met je vrienden of op je verjaardagsfeest? Kom dan lasergamen bij Kok Experience! Met de geweren van LaserMaxx zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes klaar voor de strijd. Versla samen het andere team en win een avontuurlijk potje lasergamen. Alleen lasergamen is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een combinatie met spelen in het speelparadijs, wat lekkers, een patatje of een pannenkoek? Speciaal voor groepen en kinderfeestjes zijn er spannende arrangementen samengesteld. Klik onderaan op de button voor meer info!

Kinderfeestje vieren met escape room (vanaf 6 jaar)

Houd jij van puzzelen, codes kraken en mysteries ontrafelen met je vrienden? Vier dan je kinderfeestje in een escape room! Weten jullie op tijd te ontsnappen? Speciaal voor kinderen zijn er kinderverhaallijnen voor elke escape room.

Escape room “Zuiderzeewerken” is geschikt voor kinderfeestjes met kinderen vanaf 6 jaar, escape room “Kok CinemaxX” is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en escape room “Kok Tankstations” is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het kinderfeestje wordt altijd begeleid door een Kok Experience medewerker.

Belangrijke informatie en openingstijden

Het speelparadijs is voor kinderfeestjes geopend tot 18:00 uur en op zaterdagen is het in Lelystad mogelijk tot 14.00 uur aan te komen voor een kinderfeestje. De escape room duurt maximaal 60 minuten en er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk deelnemen en 1 volwassen begeleider. Het is een sensatie en een ware uitdaging waardoor je jouw kinderfeestje niet snel vergeet.

Bron foto: Kok Experience 
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor