Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk

Vier je kinderfeestje bij Adventure Veluwe Harderwijk! 

Ben je op zoek naar een super tof en avontuurlijk kinderfeestje? Vier dan je kinderfeestje bij Adventure Veluwe in Harderwijk en ga samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes op avontuur! Je kunt kiezen uit  3 toffe kinderfeestjes.

Speurtocht Kinderfeestje! 

Adventure Veluwe heeft een onwijs tof kinderfeestje uitgezet! Deze speurtocht is naast gezellig en leuk, ook erg nog eens leerzaam! 

Wat ga je doen?

Het startpunt van deze speurtocht is aan dan de rand van Harderwijk, dus trek je wandelschoenen aan, neem je rugzak met eten en drinken mee, want deze speurtocht wordt één en al gezelligheid! 

De speurtocht speel je op je eigen smartphone of tablet via de app van Adventure Veluwe. Zorg dat je telefoon of tablet een goede internetverbinding heeft en dat de batterij vol is!

Je wandelt van opdracht naar opdracht. Bij elke punt is een opdracht die je moet uitvoeren. Zo zijn er foto opdrachten, video opdrachten en vragen. 

Na de reservering van de gewenste dag krijg je via de mail verdere instructies. Op de dag dat je de speurtocht gaat doen, krijg je een mail met daarin de inlog voor de speurtocht.

Zelf meenemen:
Eventueel rugzakje met wat eten, drinken e.d.

Voor wie: 
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De tijdsduur is afhankelijk van de wandel snelheid. Ga uit van 1,5 uur tot 2 uur inclusief alle opdrachten natuurlijk.

Boek hier je kinderfeestje!

Expeditie Veluwe Kids!

Word een echte Robinson (inclusief stoere bandana) en ga de strijd met elkaar aan in kamp Noord of kamp Zuid! Natuurlijk worden er tijdens dit feestje een aantal bekende “Robinson” opdrachten gespeeld. 

Elke Expeditie op de Veluwe hebben we met leuke opdrachten samengesteld. Zo moeten de kinderen vragen maken van en over de natuur, maar ook een super leuke reuze puzzel oplossen. Deze opdrachten moeten ze vinden met een GPS in de bossen van Harderwijk. Kamp Noord en Zuid wandelen samen naar de opdrachten en bij de opdrachten strijden ze tegen elkaar.

Opdrachten:
– Kokosnootschieten;
– Oplossen reuzepuzzel;
– Eet proef;
– Touwtrekken

Wie wint deze Expeditie Veluwe? 

Praktisch: 
De spullen voor 'Expeditie Kids?' haal je op bij Adventure Veluwe en breng je na het feestje weer terug. De spullen zijn inclusief uitleg, spel en opdrachten.

Voor wie: 
'Expeditie Veluwe Kids' is geschikt voor kids van 8 t/m 12 jaar. 
 

Wie is toch de Mol? Kids editie!

Jullie worden verdeelt in verschillende teams en onder jullie bevindt zicht iemand die jullie tegenwerkt: De Mol! Met slim en tactisch handelen probeert ‘de mol’ jullie te boycotten tijdens de opdrachten. Ontdekken jullie wie dit op zijn geweten heeft? Wie is toch de Mol spelen jullie met een GPS in het centrum van Harderwijk. Deze historische binnenstad is het ideale decor van dit uitdagende spel. 

Tijdens het spel moeten er onder andere foto’s gemaakt worden en codes ontcijfert worden. Aan het einde van het spel hebben we natuurlijk de belangrijkste vraag: Wie is toch de Mol?

Ze hebben o.a. de volgende opdrachten erin:
– fluisteropdracht
– morse code 
– reuzepuzzel oplossen
– foto opdracht
– portofoon opdracht

Praktisch: 
De spullen voor 'Wie is toch de Mol?' haal je op bij Adventure Veluwe en breng je na het feestje weer terug. De spullen zijn inclusief uitleg, spel en opdrachten.

Voor wie: 
'Wie is toch de Mol? Kids editie' is geschikt voor kids van 8 t/m 12 jaar. 
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor