Pim Mulierstraat 101, 1362 LC Almere

Atlantis Almere

Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft in 2017 een nieuw concept gelanceerd en een nieuwe locatie geopend langs de A6. Hier kan je onbeperkt genieten van de bekende gastvrijheid, verbeterde kwaliteit en nieuwe sfeer voor een vaste prijs.

Maak een culinaire wereldreis

Bij Wereldrestaurant Atlantis Almere kan je een culinaire wereldreis maken door de verschillende keukens te ontdekken, zoals de grill, wok, pizza en sushi. Of je nu onderweg bent naar Almere of uit eten gaat in Almere, hier bent u aan het juiste adres.

Een kindvriendelijke omgeving

Wereldrestaurant Atlantis heeft aan alles gedacht, ook aan de kinderen. Er is een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet en het toetjesbuffet is een feest voor de kleintjes. Daarnaast is er een speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar (tot 4 jaar onder toezicht van een ouder). De Kidscorner heeft diverse faciliteiten, zoals een peuterspeelhoek, gameroom, bioscoop en verschillende speelapparaten en is dagelijks geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Kom genieten van de wereldkeuken bij Wereldrestaurant Atlantis Almere en ervaar de gastvrijheid en gezelligheid in een kindvriendelijke omgeving.

Bron foto: Wereldrestaurant Atlantis

Klik hier voor meer info!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor