SIM-Racen bij Immersive Almere
Kolthoornpad 3, 1327EN Almere

SIM-Racen bij Immersive Almere

Ben je op zoek naar een spannend dagje uit en hou je van racen? Dan is een race experience bij Immersive in Almere zeker iets voor jou! Hier kun je in verschillende simulatoren racen, zoals een bewegende simulator, een Formula Simulator en zelfs een Virtual Reality simulator.

Wat is sim racen precies?

Sim racen is racen met simulatoren tegen coureurs van over de hele wereld. Grote autofabrikanten zoals Ferrari en McLaren Esports doen hieraan mee en hebben zelfs hun eigen ‘esports’-afdeling waar sim-coureurs trainen. Digitale competities worden georganiseerd waarbij teams van verschillende fabrikanten tegen elkaar racen. Het is dus niet alleen leuk, maar je kunt ook nog eens prijzen winnen en zelfs een carrière als coureur bij een autofabrikant of raceteam beginnen.

Sim racen bij Immersive: start jouw weg naar een carrière als coureur

Bij Immersive kun je ook zelf aan de slag met sim racen door mee te doen aan challenges. Wie zet de snelste tijd neer en wint geld of gratis experiences? Het is een geweldige manier om te kijken of je talent hebt voor sim racen en om een geweldige ervaring te hebben met vrienden, familie of collega's.

Leuk idee voor een cadeau

En het mooie is: een race experience bij Immersive kun je ook cadeau geven! Dus verras iemand met een geweldig dagje uit vol actie en spanning. Wie weet wordt het wel de start van een nieuwe carrière als sim racer!

Bron foto: Immersive

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor