Melica 200, 1325 WZ Almere

Ontdek kunstmuseum M. Bij M. beleef je kunst overal om je heen. M. prikkelt je zintuigen en plant zaadjes in je hoofd. M. daagt je uit, betrekt je en maakt je onderdeel van de kunst. Om meer te ontdekken, meer te beleven en je meer te verwonderen. Want M. is van iedereen, voor iedereen.

Jij bent M.

M. is een pilot van een plan voor een nieuw museum voor immersieve kunst en landschapskunst in Almere. Beleef kunst die boven je, onder je, voor en achter je is. Die je hoort, voelt, ruikt en ziet. Stap binnen in onze wereld waar de kunst overal om je heen is. Ontdek jouw creativiteit en wordt zelf onderdeel van het kunstwerk. In het paviljoen, bij de landschapskunstwerken of tijdens de activiteiten.

Ontdek M.

Kunstmuseum_M_Almere

M. voor kinderen

Durf te fantaseren, denk buiten de kaders en maak als een kunstenaar. Het geeft de ruimte om actief kunst te ervaren; intens en met al hun zintuigen.Doe mee en kijk na afloop net even anders naar de wereld om je heen!

Kunstmuseum_M_Almere_01

Waarom M.?

Almere wil de komende jaren uitgroeien tot de 5e stad van Nederland. Zo’n grote stad verdient een eigen kunstmuseum! Daarom ontwikkelt M. in opdracht van Gemeente Almere en Provincie Flevoland een concept voor een nieuw kunstmuseum in Almere. Het museum wil er voor zo veel mogelijk mensen zijn; een plek om elkaar te ontmoeten en om je creativiteit aan te wakkeren, zonder dat je al iets over kunst hoeft te weten. Je stapt binnen in een wonderlijke wereld van immersieve kunst. Je wordt erin meegenomen, maakt er onderdeel van uit of werkt er zelfs aan mee. Kunst als een feest voor de zintuigen en kunst die je blik op de wereld net even anders maakt. Er moet nog van alles gebeuren voordat het museum gebouwd mag worden, maar tot die tijd kan je M. vinden!

Teken jouw M.

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend of vakantie) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Flevoland!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor