Jumping Jack Almere
Koninginneweg 1, 1312 AW Almere

In Almere vind je Jumping Jack. Dit is de trampolinehal en glow in the dark minigolf in de regio.  Met 2.400 m2 aan trampolines kan jij je uren vermaken.

Jumping Jack in Almere

Jumping Jack Almere is niet alleen een trampolinehal. Het is een compleet park met wel 6 area's voor verschillende uitdagingen. Daarnaast vindt je hier ook een glow in the dark minigolf baan met maar liefst 15 holes!

JumpingJack_Almere_01

Trampolinehal in Almere

Met maar liefst 6 area's is Jumping Jack een grote trampolinehal voor kinderen vanaf 5 jaar. Je vindt hier de meest uitdagende ruimtes om gewoon te kunnen vrij jumpen. Dit zijn dus niet alleen maar trampolines, ook een sweeper, game area, wall area en dodgeball area. Muren worden vloeren, bakken vol schuimblokken en een enorme airbag. Ga samen met je vrienden de uitdaging aan op de balansbalk of een wedstrijdje dodgeball!

Over vrij jumpen!

JumpingJack_Almere_02

Glow in the dark minigolf Almere

In Jacks Magic Forest bij Jumping Jack in Almere stap je in de wereld van paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Een echte glow in the dark minigolf plek om samen met kinderen vanaf 5 jaar het avontuur aan te gaan. Met maar liefst 15 holes sla je je een weg door het donker en de neon verlichting. Je ontdekt ogers, feeën en draken met soms spannende lichten en geluiden!

Over glow in the dark minigolf!

Kinderfeestje bij Jumping Jack

Bij Jumping Jack vier jij jouw ultieme verjaardagsfeestje. Zo mag je een een uur lang jumpen in alle area's van de trampolinehal of ga je op avontuur op de 15 holes glow in the dark minigolf. Uiteraard dit altijd in combinatie met een zakje chips en limonade. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lessen bij Jumping Jack

Bij Jumping Jack in Almere kan je verschillende sporten beoefenen. Je kan lessen volgen in freerunning of in jump tricks. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier wekelijkse een les volgen van professionele begeleiders. Hier vind je meer informatie.

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend of vakantie) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Flevoland!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor