Sportief en recreatief zwemmen voor jong en oud in Almere Buiten

Zwembad De Vrijbuiter ligt midden in het centrum van Almere Buiten en bestaat al sinds 1994. Het gebouw is speciaal ontworpen naar het evenbeeld van een schip. Daar komt ook de naam van het zwembad vandaan. De Vrijbuiter is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het zwembad ligt namelijk gelegen aan het station Almere Buiten.

Faciliteiten van De Vrijbuiter

De faciliteiten van dit zwembad zijn zeer uitgebreid. Zwembad De Vrijbuiter heeft een instructiebad, een extra verwarmd doelgroepenbad voor o.a. banen zwemmen, een speels recreatiebad met een uitzwembad naar buiten, een stroomversnelling en een whirlpool. De allerkleinsten kunnen ook genieten in een speciaal baby-badje en natuurlijk is er ook een grote (groene) glijbaan!

Zwemdisco De Vrijbuiter

Elke maand is er een spetterende zwemdisco in De Vrijbuiter, elke maand weer met een nieuw, uniek thema! Uiteraard hoort er goede muziek bij een zwemdisco en daar wordt voor gezorgd door de enige echte DJ Kidz-DJ. Super leuke muziek en tal van activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Kids t/m 13 jaar zijn welkom en ouders uiteraard ook. Om mee te zwemmen, of om lekker van een hapje en drankje te genieten in de kantine. Vanuit de kantine kun je uiteraard de zwemdisco ook bewonderen. Wil je je kinderfeestje combineren met de zwemdisco? Als echte 'VIPs' eerder de disco betreden dan de rest? Neem contact op met De Vrijbuiter of vraag bij de receptie naar de mogelijkheden!

 

Doen: Familie zwemmen

Elke zondag is De Vrijbuiter van 10:00 tot 12:00 helemaal gereserveerd voor kids die onder begeleiding van hun ouders/verzorgers en/of opa's en oma's komen zwemmen. Vanaf 12:00 is het zwembad weer toegankelijk voor iedereen.

Begin de zondag spetterend en gezellig met familie zwemmen in Zwembad De Vrijbuiter! Kom je met 3, 4 of 5 personen? Informeer dan naar de speciale tarieven aan de kassa van De Vrijbuiter.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De kosten voor parkeren bij De Vrijbuiter kosten zijn maximaal 2,-. per dag. Parkeren kan op de parkeerterreinen en in de parkeergarages. De Florida-parkeergarage ligt het dichtstbij het zwembad. NS-station Almere Buiten ligt naast het zwembad en tevens ligt het busstation Almere Buiten naast het zwembad.