Nieuw op Go-Kids: het 'Met Corona Informatie' filter helpt je bij het vinden van een coronaproof uitje!

Langzaamaan gaan de deuren van restaurants, campings, zwembaden en ander recreatief aanbod in onze regio weer open. Dat is goed nieuws! Maar hoe weet je nu wanneer iets open is, en als, wat hun corona beleid is? Het is allemaal best chaotisch. De bedrijven zelf hebben er al moeite mee, laat staan wij als bezoekers. 

Go-Kids heeft daarop wat gevonden. Wij hebben een speciaal corona filter geïmplementeerd, die je helpt bij het zoeken. Wil je dus op zoek naar een coronaproof uitje waarbij je direct kunt zien wat de corona maatregelen van de locatie zijn, dan klik je op Go-Kids gewoon de filter optie 'met corona informatie' aan en je ziet alleen die uitjes waarvan de coronaproof maatregelen bekend zijn! 

Tips bij het zoeken naar een coronaproof uitje:

Wil je op zoek naar een coronaproof uitje, dan is het handig om goed op te letten wat het openingsbeleid is, om te voorkomen dat je bij de deur teleurgesteld wordt. Sommige locaties werken met crowd control systemen waarbij je van tevoren je kaartje of tijdslot moet boeken. Denk bijvoorbeeld aan musea. In de media lees je veel over bepaalde branches die de deuren weer openen, zoals zwembaden, maar check altijd eerst bij jouw locatie of ze ook daadwerkelijk open zijn. Niet alle locaties zijn al klaar om coronaproof gasten te kunnen ontvangen. Daarom is het filter op Go-Kids ook zo handig. Wij proberen zo goed mogelijk in de gaten te houden welke locaties open zijn, en wat hun beleid is. Weet jij van een uitje of activiteit die al wel open is, maar nog niet op Go-Kids staat? Laat het ons dan weten. Samen zorgen we ervoor dat we er weer verantwoord op uit kunnen. Je kunt ons mailen op info@go-kids.nl. 

Blijf voorzichtig

En, we kunnen het niet genoeg herhalen: blijf logisch nadenken, blijf thuis bij verkoudheid of andere symptomen, vermijd drukte, was je handen en houd afstand. Behoor je tot een risicogroep, doe dan extra voorzichtig. 

Dat gezegd hebbende, wensen wij je heel veel plezier bij het zoeken naar leuke en verantwoorde uitjes. En check vooral ook onze overnachtingen special, voor als je er een paar daagjes op uit wilt! 

Hartelijke groetjes van het Go-Kids Team.