Sinterklaas Cadeau Tips!

Gisteren heeft Sinterklaas voet aan wal gezet in Zaanstad en in vele andere dorpen en steden. Nog maar een paar weken en het is tijd voor pakjesavond!
Deze nieuwsbrief staat bol van leuke presentjes en cadeautjes voor Sinterklaas. Of je nu van bouwen houdt, of van dino's. Of het goed weer is of slecht weer, er is voor ieder kind en weerstype wel wat leuks te bedenken.
Wij wensen iedereen een heerlijk Sinterklaasfeest!!!
Slime Surprise cadeau
Ztringz cadeau

Leuke Sinterklaas cadeaus voor minder dan 10 euro

Gelukkig hoeven Sinterklaas cadeaus helemaal niet duur te zijn. Voor minder dan 10 euro is er een hoop te verkrijgen. De december maand is immers al druk en duur genoeg en een kinderhand is en blijft snel gevuld! Ook zijn het leuke extra's of leuk als schoencadeaus bijvoorbeeld.
Bekijk alle cadeaus <10 euro

Populaire cadeaus

Tijden veranderen en wat een paar jaar geleden leuk was en helemaal in de mode, is vandaag de dag waarschijnlijk alweer achterhaald. Wat is de trend van het moment en waar maak je (klein)kinderen gegarandeerd blij mee? 
Bekijk alle Populaire Cadeaus

Cadeaus voor Baby en Peuter

Kinderen kunnen met bijvoorbeeld Duplo al snel beginnen met een eigen wereld creëren, lekker bouwen met de grotere bouwstenen en hun fantasie ontwikkelen. Uiteraard zijn er naast (Lego) Duplo ook tal van andere leuke cadeaus die ideaal zijn voor je baby of peuter!
Bekijk leuke Baby en Peuter cadeaus

Lego voor jong en oud

Wie heeft er niet mee gespeeld (en op gestaan)? Van jong tot oud zijn er een hoop leuke spullen van Lego verkrijgbaar. Ga jij voor Lego City, Jurassic World of Ninjago?
Bekijk alles van Lego

K'NEX Bouwsets voor kids

K'NEX is het ideale speelgoed om creativiteit en verbeelding van je kind te stimuleren. Normale K'NEX is er voor kinderen vanaf 5 jaar, maar er is ook Kid K'NEX dat al geschikt is voor jonge bouwers vanaf 3 jaar. Uiteraard zijn er ook iets uitgebreidere sets voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor iedereen zit er wel een uitdaging tussen!
Bekijk het aanbod van K'NEX


Go-Kids en de LINDA.foundation 

Go-Kids laat in een groot deel van Nederland  aan duizenden gezinnen zien waar de leukste kinderuitjes in de buurt te vinden zijn. Ideaal voor een dagje weg, of een nachtje weg, als je uit eten wilt met de kids of je zoekt bijvoorbeeld een kinderfeestje. Maar dat is niet voor ieder gezin weggelegd. Niet iedereen kan een kinderfeestje betalen, lekker uit eten of zomaar een dagje uit naar een pretpark. Veel kinderen in Nederland groeien nog steeds, ondanks de bloeiende economie, op in armoede. Samen met de LINDA.foundation willen wij deze gezinnen steunen. Help je mee?
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2018  Go-Kids All rights reserved.