Voor kinderfeestjes in Almere kan je op veel plekken terecht. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de jarig zijn er verschillende mogelijkheden. We hebben een top 10 voor je samengesteld zodat je altijd een leuk kinderfeestje kunt uitzoeken voor jouw kind. Almere heeft zoveel te bieden!

Kinderfeestjes; een beleving voor altijd!

Een kinderfeestje vier je maar één keer in het jaar. Voor je kind wil je hiervoor toch vaak wat groter uitpakken. Bovendien is het een dag die ze vaak nooit meer (of in ieder geval een hele tijd) vergeten. Daar willen ze hun beste vrienden en vriendinnen bij hebben.

Verjaardagsfeestje Almere

In Almere (stad, haven, buiten, poort) en omgeving zijn er heel veel kinderfeestjes te organiseren. Je kan kiezen om dit thuis te doen, op pad te gaan of een combinatie van beide. Denk goed na wat het beste past bij jouw kind en natuurlijk het budget wat jullie te besteden hebben.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje bij Jumping Jack Almere
Meer weten

Kinderfeestje bij Jumping Jack Almere

Koninginneweg 1, Almere

Je kinderfeestje vier je bij Jumping Jack Almere! Een uur vrij jumpen in alle 6 area's, een glow in ... bekijk

 
Kinderfeestje Funzone Almere
Meer weten

Kinderfeestje Funzone Almere

Trekweg 41, Almere

Vier je feestje bij indoor speelparadijs Funzone Almere! Kom snel.. en ontdek de verschillende thema... bekijk

 
Kinderfeestjes Zwembad De Vrijbuiter Almere
Meer weten

Kinderfeestjes Zwembad De Vrijbuiter Almere

 

Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spettere... bekijk

 

Onze top 10 kinderfeestjes in Almere

 

Kinderfeestje _JumpingJack_Jumpen_Almere

1. Jump feestje | Jumping Jack Almere Stad

Maar liefst 60 minuten lang jumpen in de 6 area's van Jumping Jack. Hier kan je een echt jump kinderfeestje beleven! Dit is bij elkaar wel 2.400 m2 aan trampolines. Met jouw vriendjes en vriendinnetjes spring jij dus wel even door de ruimtes heen. Even rusten kan op jullie eigen tafel.

Meer informatie

Kinderfeestje_Voetbalfabriek_Almere

2. Voetbal feestje | De Voetbalfabriek Almere Haven

Als je helemaal weg bent van voetballen dan is een kinderfeestje vieren bij De Voetbalfabriek de uitkomst. Alles staat op jouw dag in het teken van voetbal en je kan aan wel 10 verschillende voetbalactiviteiten meedoen. Dat is gegarandeerd 90 minuten speeltijd met een eigen rusttafel!

Meer informatie

Kinderfeestje_Funzone_Almere

3. Speel feestje | Funzone Almere Buiten

Kom spelen bij indoor speelparadijs Funzone Almere! Ontdek de verschillende thema's van de speelpleinen. Met Okke en Pi gaan jullie samen op avontuur en hebben jullie uren speelplezier. Uiteraard is de aangekleed tafel voor jullie ter beschikking met iets lekkers om te eten en te drinken.

Meer informatie

Kinderfeestje_JumpingJack_minigolf_Almere

4. Glow in the dark minigolf feestje | Jumping Jack Almere Stad

Bij Jumping Jack kan je een echt glow in the dark kinderfeestje vieren. Stap in Jack Magic Forest en speel de 15 holes glow in the dark minigolf! Ontdek samen de wereld vol paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Een eigen tafel staat voor jullie klaar om erna nog iets te eten en te drinken.

Meer informatie

Kinderfeestje_Vrijbuiter_Almere

5. Zwemfeestje | Zwembad De Vrijbuiter Almere Buiten

Met z'n alleen op jouw feestje lekker zwemmen, kan bij zwembad De Vrijbuiter in Almere. Tijdens de vrijzwemmen uren kunnen jullie genieten van het zwembad met veel zwem- en sport plezier. Ook tijdens de zwemdisco (op vrijdagavond) is dit mogelijk! Professionele toezicht is altijd aanwezig.

Meer informatie

Kinderfeestje_FunForest_Almere

6. Klimfeestje | Fun Forest Almere Haven

Een kinderfeestje op grote hoogte vier je bij Fun en Forest Almere. Al klimmend en klauterend door de bomen gaan jullie op zoektocht naar de schatkist en bananen... Hiermee hebben jullie zeker 1,5 uur klimplezier, uiteraard met iets lekkers om te eten en te drinken.

Meer informatie

Kinderfeestje_Speelwildernis_Almere

7. Natuur feestje | De Speelwildernis Almere

Bij De Speelwildernis kan je heerlijk de natuur in op een grote plek in het bos. Dit kinderfeestje heeft een spannend programma over het leven van de roofvogels. Samen nesten maken, waardevolle voorwerpen verzamelen en nog veel meer.  Voor de jarige is er zelfs een bijzondere rol!

Kinderfeestje_Immersive_Almere

8. SIM-Race feestje | Immersive Almere Stad

Iets ouderen kinderen kunnen met hun kinderfeestje komen SIM-racen bij Immersive Almere. In 1,5 uur krijgen alle coureurs een eigen simulator om te leren racen! Je raced echt tegen elkaar en kan ook onderling communiceren. Een bijzondere ervaring!

Kinderfeestje_OutdoorparkSEC_Almere

9. Buiten feestje | Outdoorpark SEC Almere Stad

Bij Outdoorpark SEC Almere kunnen alle kinderen een kinderfeestje vieren. Plezier staat hierbij altijd voorop. Er is geen wedstrijd, maar gewoon plezier. En de activiteit wordt altijd afgestemd op de groep, dus gewoon lekker survivallen en klimmen en klauteren.

Kinderfeestje_Almere

10. Confetti per mail | Thuis

Een compleet kinderfeestje via de mail? Ja, dat kan. En dat is wel zo makkelijk. Je hoeft alleen maar het leukste thema uit te kiezen en verder hoef je niks te bedenken. Zo kan iedereen een feestje organiseren!

Meer informatie

Ook leuk in de omgeving van Almere

Wil je iets verder rijden dan zijn er ook leuke kinderfeestjes te vieren in:

Kinderfeestjes in Flevoland

Ben je bereid om iets verder weg te gaan met jullie kinderfeestje? Ook in de rest van Flevoland zijn er leuke ideeën. Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw stad, omliggende plaatsen en de rest van Flevoland gelijk zien wat er mogelijk is.

Kinderfeestje thuis vieren

Het aller-dichtstbij is jullie kinderfeestje thuis vieren. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor! Laat iemand komen of bestel jouw eigen pakket/speurtocht voor thuis! Bekijk hier nog meer inspiratie.

Footer_Charlotte_GoKids

Heb jij nog een leuke tip voor een kinderfeestje die hier niet bij stond? Geef dit dan door via flevoland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

 

 

Log In