oproep!!

Flappen voor Flappie

Kinderboerderij Den Uylpark is een geldinzamelingsactie gestart om een luxere konijnen verblijf te bouwen. Voor het nieuwe verblijf hebben ze geld nodig. Ze willen een mooi buitenhok bouwen, en daar is minimaal €750,- voor nodig. Vanwege de corona hebben zij veel inkomsten misgelopen. Zij hebben geen eieren kunnen verkopen, geen grote activiteiten kunnen organiseren en door de lege giftenpot, maakt het dat ze jullie hulp nodig hebben.  

Zij hebben onder andere Go-kids gevraagd om te helpen met het zoeken van investeerders. Er zijn QR codes aangemaakt voor bedragen van: €1,00, €2,50 en €5,00 kun je ze al helpen. Wil je een kleine bijdrage leveren en Den Uylpark steunen? Scan dan één van de QR codes deze kun je vinden via hun facebook en op de website.

De komende tijd hebben zij nog meer acties die ze gaan helpen om het bedrag bij elkaar te verzamelen. 

Hou ook go-kids site en facebook go-kids/ Flevo in de gaten om op de hoogte te blijven.

Over de konijnen

Bijna alle konijnen zijn herplaatskonijnen. Dit zijn konijnen waar mensen niet meer voor kunnen zorgen. Stad & Natuur neemt dan de zorg over tegen een kleine vergoeding het konijn over en probeert dan een nieuw huis te vinden. Helaas vinden niet alle konijnen een nieuw huisje. Deze konijnen blijven dan op de kinderboerderij.  En zij willen natuurlijk wel fijne omstandigheden. Soms moeten daarvoor hokken en buitenverblijven aangepast worden.

Dus als je wilt doneren dan kun je de QR code scannen en kun je een tikkie sturen!

Help jij mee?