Back to school

De vakantie is weer voorbij! De kinderen hebben een zomer vol vrije tijd, lekker buiten spelen en hopelijk een fijne vakantie achter de rug. Iedereen is uitgerust en iedereen kan er weer tegenaan. Op school krijgen de kids al veel leerdoelen: waaronder het stimuleren van lezen, verbeteren van de leesvaardigheid, vergroten van de woordenschat. Door naast school, kinderen thuis Kidsweek te laten lezen kunnen kinderen op een leuke manier verder oefenen. Ondertussen leren zij ook nog van alles over de wereld en actualiteit.

Over Kidsweek
Als echte papieren krant brengt Kidsweek iedere donderdag het laatste nieuws voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Wekelijks bekijken onze ervaren redacteuren hoe zij (soms best ingewikkelde en soms helaas ook heftige) nieuwsberichten zo helder mogelijk kunnen verwoorden, zodat het voor kinderen interessant, begrijpelijk én leuk is om te lezen. Daarnaast staat Kidsweek natuurlijk boordevol, leuke weetjes, dierennieuws, moppen en strips.


Leesvaardigheid
Met Kidsweek kun je een positieve bijdrage leveren aan de leesvaardigheid en algemene ontwikkeling van je kinderen. Kidsweek heeft nu een mooie actie: een kwartaalabonnement op Kidsweek voor maar € 15,-. Als welkomstcadeau krijg je het allernieuwste boek: Dummie en de schat van Sohorro (t.w.v. € 14.99,-) erbij, geschreven door de populaire kinderboekenschrijver Tosca Menten.