Gezellig met je kinderen naar Flevoland? Wat is er eigenlijk allemaal te doen? De jongste provincie van Nederland heeft heel veel te bieden. Er is keuze genoeg. Toch als je met het hele gezin op pad gaat kost dit vaak best veel geld. Niet iedereen heeft het geld of heeft het ervoor over om veel geld uit te geven.  

Kortingenboekje GRATIS download!

Gratis en voordelige uitjes op een rij 

Bij Go-Kids hebben we daarom leuke lijstjes gemaakt. Een lijst met gratis uitjes! Maar ook een lijst met voordelige uitjes. Deze zijn of gewoon goedkoop of met een leuke korting toch betaalbaar is. Dit hebben we per provincie gedaan zodat waar je ook bent je kunt kijken wat gratis en goedkope uitjes zijn. Zo kun je beslissen waar je naar toe gaat. Makkelijk en overzichtelijk op één plek! 

Gratis uitstapjes in Flevoland 

Deze uitjes hebben geen entreegeld, en je kunt je eigen consumpties meenemen. Dit maakt dat je in principe geen geld hoeft uit te geven. Op veel plekken waar je niet voor hoeft te betalen heb je vaak ook geen horecagelegenheid. Dus kun je volop genieten van je eigen mee gebrachte spullen. 

Er zijn meer gratis uitstapjes dan je denkt. Kijk maar snel: 

>> Gratis uitjes in Flevoland 

natuur

Goedkope uitjes voor je gezin 

Wil je toch wel wat geld uitgeven maar liever niet te veel? Wat goedkoop is voor iedereen anders. Wij kunnen niet in ieders portemonnee kijken. We hebben daarom gekeken naar uitjes waar de entreeprijs onder de €10,- is. We moeten ergens een grens trekken. Er zitten verschillende prijscategorieën tussen.  

>> Goedkope uitstapjes! 

avontura

Erop uit in Flevoland met korting 

En natuurlijk heb je ook verschillende uitjes waar je met leuke kortingen ook lekker op pad kan. Wat ook vaak korting geeft is als je een ticket online koopt in plaats van bij de kassa. Dit kan soms ook al aantal euro's schelen. Ben je lid van bijvoorbeeld de postcode loterij, ANWB of een ander bedrijf dan heb je ook kortingen op leuke uitjes vanuit het lidmaatschap. Dit is altijd leuk om eens uit te zoeken. Ook hebben we speciale Go-Kids kortingen op leuke uitjes! 

Zorg dat je niet de hoofdprijs betaalt voor jullie uitjes! 

>> Uitjes met korting 

vinea zomerkamp

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer