Spelen bij Binnenplezier in Kampen is ruim, aangenaam en zeer gastvrij!

Go-Kids werd uitgenodigd om het gloednieuwe indoorspeelparadijs Binnenplezier in Kampen te komen ervaren. Dat doen en delen we natuurlijk graag! Sabina van Go-Kids Flevo is dan ook samen met haar dochter Lizz en haar vriendinnetje naar Binnenplezier in Kampen getogen. Dit zijn haar ervaringen: 

Binnenplezier Kampen is nog maar net open. Sinds juni dit jaar (2022). Wat mij gelijk opvalt is dat het heel ruim is opgezet.  Tafels staan ruim uit elkaar, maar het is toch ook heel gezellig. Doordat het zo ruim is opgezet, kunnen de kinderen lekker bewegen tussen de tafels door zonder dat ze anderen hiermee lastigvallen. De meubels en tafels zijn netjes en modern. Dit geeft voor het oog veel rust.

Binnenplezier Kampen

Voor de allerkleinsten

De speeltoestellen zijn zo opgezet dat er voor de hele kleintjes een aparte hoek is. Zo hebben ze geen last van de drukte die grotere kinderen met zich meebrengen. Er is voor de kleintjes een flinke hoek met voldoende ruimte om ook samen met je kindje te spelen. Deze plek is afgezet door kussens en als vloer hebben ze ook allemaal kussens. Zo is het veilig om te spelen, ook en juist als je kind wat beperkingen heeft. Je hebt alle ruimte om samen met je kind te gaan ontdekken. Natuurlijk is dit ook wel leuk voor wat oudere kinderen. Er is voldoende plek om te kunnen zitten en zo kunnen de (groot)ouders rustig zitten en toch voldoende toezicht houden op hun kinderen en genieten van een kopje koffie.

Binnenplezier Kampen

En.. lekker klimmen en klauteren

Voor de 4+ kinderen hebben ze een te gekke safari jungle sfeer, met zowel kleine als grote glijbanen. Er zijn genoeg uitdagingen om dingen uit te proberen. Je kan flink de hoogte in om lekker te klimmen en klauteren. Rondom hoor je wel de geluiden van heerlijk spelende kinderen, maar je kunt toch genieten van de muziek die op de achtergrond speelt. Het is een aangename sfeer. Natuurlijk mag de ballenbak niet ontbreken bij een binnenspeelplaats en ook Binnenplezier Kampen heeft natuurlijk een ballenbak met een heuse ballenbak kanon! Hoe gaaf! En hoe leuk is het om de ballen mee te nemen naar boven en in het kanon te stoppen en te schieten, het liefst op mama natuurlijk :)

Naast de klim en klautertoestellen hebben ze ook trampolines, met obstakels. Heerlijk springen en salto’s oefenen, en je kunt jezelf uitdagen door te proberen over de obstakels heen te springen.

Binnenplezier Kampen

Leuke feitjes..

En weet je wat ook erg fijn is? Als ouder kan je ook fatsoenlijk door de klim- en klautertoestellen klimmen. Het is hoog en groot genoeg zodat je ook normaal mee kan spelen met je kinderen zonder dat je je dubbel hoeft te vouwen.  Dus eigenlijk geen excuus meer om niet mee te klimmen. 
Met de gratis WIFI kun je ook er voor kiezen om even te werken. De kinderen kunnen lekker spelen en jij hebt voldoende overzicht. De temperatuur binnen is ook aangenaam. Ik ben er natuurlijk niet geweest toen het zo heet was buiten. Maar ik denk dat het dan hierbinnen ook erg fijn is om er dan te zijn. De openingstijden van Binnenplezier Kampen zijn ook ideaal. Ze zijn open vanaf 09:30-17:00. Je kan mooi eerst je oudste kinderen naar school brengen om met bijvoorbeeld met je jongste kinderen even lekker te komen spelen.
Oh, wat zijn wc’s altijd belangrijk. Het moet er schoon en fris zijn. Er moet ruimte zijn om je kindje te kunnen verschonen. En hier zijn de wc’s gewoonweg super. Als je de deur doorloopt dan heb je bij zowel de mannen als bij de vrouwen de mogelijkheid om je kind te verschonen. Hoe fijn is dit voor de vaders/opa’s die even met de kinderen op pad zijn. Er is echt overal aan gedacht. Er zijn zelfs wc’s speciaal op de hoogte van kinderen en er zijn wasbakken op hoogte van kinderen. Er is zelfs nagedacht over de handenblazer. Zelfs deze hebben ze op de maat van kinderen.

Binnenplezier Kampen

Kinderen met een beperking

De ruime inrichting en fijne akoestiek maken speelparadijs Binnenplezier een hele fijne keuze om een middagje indoor te spelen met de kinderen. Maar wat Binnenplezier echt heel bijzonder maakt, is dat IEDER kind er welkom is. Het ademt gastvrijheid. Er is een snoezelruimte, de speel-elementen zijn dusdanig ingericht dat je met je kind samen kunt spelen, en er is een speciale trampoline die met de rolstoel of de tillift toegankelijk is.  Er is voldoende ruimte en aandacht voor iedereen. Petje af voor de moeite die het team van Binnenplezier hiervoor gedaan heeft!

Indoor speelparadijs Binnenplezier in Kampen is zowel vanuit Zwolle, Dronten als Emmeloord en Harderwijk goed te berijden en is dus zeer de moeite waard om te bezoeken.  

Liefs Sabina

Kampen Binnenplezier

 

NAAR BINNENPLEZIER