NK BOMMETJE 2023

11 juni bij zwembad de Alk in Biddinghuizen!

Doe mee aan het spannendste evenement van Nederland voor gezinnen met kinderen! Het NK Bommetje is terug en jij kunt de hoogste spetters maken om te strijden voor geweldige prijzen, zoals kaarten voor Disneyland Parijs of de F1 in Zandvoort!

Tijdens deze unieke competitie gaan we op zoek naar de "Nederlands Kampioen Bommetje springen" in verschillende leeftijdscategorieën. Als jij de hoogste spetters maakt met jouw bommetje, ga jij naar huis met de prijs! In mei en juni worden er kwalificatierondes georganiseerd in het hele land. De finalisten zullen te zien zijn op de grote finale op 1 juli in Houten. En raad eens wie het eerste bommetje zal springen? Niemand minder dan de bekende YouTuber Timo Miedema! Denk jij dat je hem kunt verslaan?

De prijs voor deelname aan de kwalificatieronde is gelijk aan de prijs van een los kaartje voor vrijzwemmen.

Er zijn drie leeftijdscategorieën:

  • Kinderen tot en met 12 jaar
  • Jongeren van 13 tot en met 17 jaar
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder

Finale NK Bommetje 2023

Op 1 juli komen alle winnaars bij elkaar in Houten voor de grote finale. Iedereen is welkom om te komen kijken. We sluiten deze fantastische dag af met een spetterende poolparty. Bovendien vieren we op deze dag het jubileum van Optisport Houten en doen we er alles aan om er een geweldige dag van te maken. Dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Op 1 juli kun je de finaledag bijwonen. Alle finalisten van de kwalificatierondes zullen strijden om de felbegeerde titel van Landskampioen. Wil je komen kijken? Dat kan! De entreeprijzen voor deze dag zijn als volgt:

  • Winnaars van de kwalificatieronde + 1 begeleider: Gratis
  • Kinderen die zwemles volgen bij Optisport: €5,-
  • Overige bezoekers: €7,50

Per leeftijdscategorie is er een fantastische prijs te winnen! Dit zijn de prijzen die we weggeven:

  • 1x: 2 weekendtickets voor Disneyland in Parijs
  • 2x: 2 weekendtickets voor de Formule 1 in Zandvoort op 26 en 27 augustus

Timo Miedema is een bekende YouTuber en influencer. Hij heeft bijna 200.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en is ook actief op Instagram, waar hij meer dan 100.000 volgers heeft. Timo is dol op sporten en bewegen. Hij heeft zelfs een springpark opgezet in Leeuwarden, waar hij geweldige content maakt en natuurlijk veel plezier beleeft.

Sport speelt een belangrijke rol in het leven van Timo Miedema.