Winter in de Vesting is een sfeervol winterevenement in de vestingstad Elburg in de tijdgeest van het jaar 1900. De mooie oude stad dient als prachtig decor en wanneer je door de straten en stegen loopt is er overal wel iets te zien of te beleven.

Terug naar 1900

Het evenement wordt gemaakt door de bewoners en veel van hen zijn verkleed in de stijl van 1900. Sommige in prachtige jurken en de ander als arme sloeber. Er is veel vertier zoals muziek, dans en theater. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Bij één van de vele vuurkorven kunt u zich opwarmen met een glühwein, chocolademelk of één van de vele andere heerlijkheden. De kerstmarkt heeft sfeervolle kramen met onder andere ook mooie brocante kramen! En natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten, laat ze zweven in de nostalgische zweefmolen of een rondje rijden in een echte stoomtrein. Een kerstmarkt voor iedereen!

De bewoners van Elburg nodigen jou van harte uit om dit mee te beleven.

Entree is gratis! Parkeren auto is € 5,-

Programma

Op vrijdag 13 (van 16.30 tot 22.00 uur)  en zaterdag 14 december 2018 (13.00 tot 20.00 uur) gaat Elburg terug naar 1900 tijdens Winter in de Vesting!

 

Bekijk hier het programma en meer info over winter in de vesting.