Avondvierdaagse Zeewolde

Aftellen tot de 26ste editie van de Avondvierdaagse Zeewolde, 6-9 juni 2023

Lees verder na deze tips

De Avondvierdaagse in Zeewolde is een jaarlijks terugkerend evenement dat jong en oud samenbrengt voor vier avonden vol wandelplezier, gezelligheid en prestatie. Dit populaire evenement, georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, biedt deelnemers de mogelijkheid om de prachtige omgeving van Zeewolde te verkennen terwijl ze genieten van een sportieve uitdaging.

Gedurende vier opeenvolgende avonden verzamelen de deelnemers zich op een centrale locatie, waar ze worden verwelkomd met een feestelijke sfeer en een gevoel van opwinding. Vervolgens beginnen ze aan de wandelroutes die zorgvuldig zijn uitgestippeld in en rond Zeewolde. De routes variëren in afstand en moeilijkheidsgraad, waardoor zowel ervaren wandelaars als beginners kunnen deelnemen.

Terwijl de zon langzaam ondergaat, genieten de deelnemers van de prachtige natuurlijke omgeving van Zeewolde. De wandelroutes leiden hen langs groene velden, schilderachtige paden en wellicht zelfs langs het water. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl je actief bezig bent.

Onderweg worden de wandelaars aangemoedigd door toeschouwers en mededeelnemers, wat zorgt voor een gevoel van gemeenschap en support. De gezelligheid en het samenhorigheidsgevoel maken de Avondvierdaagse in Zeewolde een bijzondere ervaring. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vrienden te maken en samen een sportieve prestatie te leveren.

Bij de finish van elke avond worden de wandelaars feestelijk ontvangen. Er is vaak live muziek, een medailleceremonie en een gezellig samenzijn waar deelnemers kunnen napraten over hun wandelavonturen. Het is een moment om trots te zijn op de voltooide afstanden en de persoonlijke prestaties.

Avondvierdaagse Bingo!

Log In