Enthousiaste collega gezocht voor Go-kids Flevo

Als regiomanager van Go-kids Flevo ben ik op zoek naar versterking!

Go-kids vacature ambassadeur

Wat leuk dat je interesse hebt om ambassadeur te worden van Go-kids Flevo. Je wilt vast weten wat je gaat doen.

Je hebt de vacature gezien dus je bent al bekend met Go-kids. Toch nog even in het kort. Go-kids.nl is hét adres wanneer je op zoek bent naar leuke uitjes, kinderactiviteiten en andere handige adresjes in de regio. Er zijn niet alleen leuke uitjes maar ook leuke kinderfeestjes, sportclubs en leuke deals te vinden.  

Waarom Go-kids?

Onze site heeft een mooi overzicht van alles wat er te doen is in de regio. Alles wat met kinderen te maken heeft vind je bij ons op de site. We willen ouders/verzorgers/opa’s en oma’s inspireren tot leuke nieuwe uitjes met als doel: lekker de deur uit! Op het gebied van cultuur- sport en natuur de regio of provincie te ontdekken. Maar ook kennis te laten maken wat er voor activiteiten er zijn bij verschillende organisaties en verenigingen.  Al dit gemak op één site.

Regionale aanpak Go-kids

Go-Kids is een landelijk platform bestaande uit 26 regio’s. Elke regio heeft een eigen site, social media, nieuwsbrieven, regionale activiteiten en uniek go-kids aanbod op cultureel en sportief terrein. Het regionale platform wordt beheerd door een Franchisenemer en deze wordt geholpen door ambassadeurs, allen woonachtig in de betreffende regio, want alleen zo kun je het beste tips voor leuke regionale adresjes en unieke uitjes geven.

Go-kids lidmaatschap

Ondernemers in de regio kunnen lid worden bij Go-Kids, om zo hun activiteiten kenbaar te maken aan de doelgroep. Ze kunnen daarbij gebruik maken van alle kanalen die Go-Kids biedt: het Platform, de Agenda, Kinderfeestjes, Deals, Kaart, Nieuwsbrieven, Social Media, Specials en Promoties.
Met meer dan 100.000 landelijke website bezoekers per maand, waarvan 6.000 bij de Veluwe en 4.000 in de Stedendriehoek is Go-Kids een serieuze speler in dit segment. Go-Kids is bij ondernemers ook al echt een begrip in de regio en bedrijven hebben steeds meer vertrouwen in onze website om meer gezinnen te bereiken.

Ambassadeur Go-kids

Heb jij een groot netwerk in de regio? Spreek jij regelmatig ondernemers voor wie een lidmaatschap bij Go-Kids interessant kan zijn? Of ga jij regelmatig met je kinderen op pad? Weet jij de leukste uitjes te vinden voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Word dan Ambassadeur van Go-Kids. Door Go-Kids te helpen met het uitbreiden van haar leden, ontvang je een leuke vergoeding. Als ambassadeur ontvang je namelijk 30-50% van een afgesloten lidmaatschap.

Taken ambassadeur

Als ambassadeur geef je zelf vorm aan de functie. Je gaat op zoek naar leuke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs etc. in de regio. Je probeert hier contact te leggen en sluit een lidmaatschap af. Je zoek ook naar goedkope of gratis uitjes en speelplekken om alle gezinnen de kans te bieden een leuke dag te beleven.

Ik ben op zoek naar:
 • Iemand die makkelijk contact kan leggen met (kleine) ondernemingen en bedrijven in de regio zowel fysiek als digitaal
 • Iemand die graag op zoek is naar uitjes in de regio.
 • Iemand die dol is om met de kinderen op pad te gaan.
 • Iemand die leuke SEO-teksten kan schrijven
Tijdinvestering ambassadeur

Je bepaalt zelf (in overleg) hoeveel tijd je kan en wil investeren. Het mooie is dat je de tijd helemaal zelf kan indelen. Je kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Hoe meer tijd je investeert hoe meer dit oplevert.

Vergoeding ambassadeur

Ik vertelde al eerder dat je vergoeding krijgt als ambassadeur. Hoeveel dat is ligt geheel aan jezelf. Als jij alleen gratis activiteiten opzoekt en promoot verdien je geen geld. Dit levert wel een leuke hobby op en vrolijke kinderen. Want je gaat wel veel leuke uitjes doen en dat vinden kinderen fantastisch. Of misschien heb je zelf nog geen kinderen, maar help je graag mee om voor andere kinderen een fijne tijd te bezorgen. En je kunt jezelf helemaal laten gaan in het schrijven van leuke blogs, je maakt mooie foto’s of schrijft leuke social media berichten om mensen enthousiast te maken voor een leuk uitje.

Wil je er meer uithalen en wil je echt geld verdienen zul je dus serieus marketing moeten gaan doen. Go-kids is bij de ondernemers al een begrip in de regio aan het worden. Bedrijven hebben steeds meer vertrouwen in de website om meer gezinnen te kunnen bereiken. Je zult wel flink aan de bak moeten om onze lidmaatschappen te verkopen. Voor ondernemers is het een lastige tijd. Kun jij de bedrijven uitleggen dat juist nu het zo belangrijk is om met ons in zee te gaan?

Belangrijk: Je komt niet bij mij in loondienst. Het gaat om een samenwerking waarbij jij als zzp’er met mij gaat samenwerken. Hoe dit er precies uit gaat zien zullen we samen overleggen.

Go-kids ambassadeur worden

Wil jij nog steeds ambassadeur van Go-kids Flevo worden? En ben jij mijn nieuwe partner?

Wil jij...

 • Lekker zelfstandig werken?
 • Zelf je tijd indelen waar en wanneer je werkt?
 • Go-kids Flevo nog meer op de kaart zetten?
 • Jezelf ontwikkelen op marketing en SEO?

Ben jij...

 • Toe aan een nieuwe uitdaging?
 • Enthousiast, spontaan en creatief?
 • Digitaal en communicatief sterk?
 • Graag bezig met leuke activiteiten voor kinderen tot 12 jaar?

Heb jij...

 • Aantal uren per week echt de tijd om actief aan de slag te gaan?
 • De motivatie om commercieel actief bezig te zijn?
 • Marketing skills
 • Ervaring met acquisitie en word jij hier gelukkig van?

Dan zou jij zomaar mijn ideale partner kunnen zijn bij Go-kids Flevo.

Herken jij je jezelf in het bovenstaande en heb jij zin in een nieuwe uitdaging dan kunnen je contact opnemen via de mail: info@go-kids.nl.

En wie weet tot snel

Groetjes

Sabina

 

Log In