Tips voor Sinterklaas lunch, brunch of high tea

Heb je zin om iets speciaals te organiseren voor de intocht van Sinterklaas of tijdens Pakjesavond in het weekend van 5-6 december? Je kan een heerlijke lunch, diner of high tea bestellen.

Hieronder volgen een aantal tips:

Bestel een Sinterklaas menu bij Quisine in Veldhoven

 
Het Sinterklaas menu is van maandag 30 november tm zondag 6 december verkrijgbaar. Je kan kiezen uit vis, vlees of vegan menu en uiteraard is er ook een speciaal kids menu.

 

Bestel hier je Sinterklaasmenu

Sinterklaasbrunch of high tea bij De Kasteelhoeve in Geldrop

Tijdens sinterklaas intocht komend weekend, op 14 en 15 november, bezorgen ze sinterklaasbrunches en high tea in a box met onze hulppietjes! Medewerkers van De Kasteelhoeve gaan verkleed als roetveegpiet op pad om de pakketten thuis te bezorgen in een straal van 10 KM rondom de Kasteelhoeve. (Ps misschien wordt deze speciale bezorgservice wel verlengd tot aan pakjesavond)

Meer informatie: Kasteelhoeve Geldrop, Helze 8, 5662 JG Geldrop, 040-7874561
 

     

Sinterklaas brunchbox bij Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Heerlijke brunchboxen worden uitgedeeld door de Huis Piet op zaterdag 28 en zondag 29 november, zaterdag 05 en zondag 06 december. Op 29 november hebben zij zelfs vernomen dat de Sint ook tussen 09:30 - 11:15 uur aanwezig zal zijn. Extra leuk dus voor de kinderen. Zo kan sinterklaas ook dit jaar, toch op een speciale manier gevierd worden.

Wil jij je brunchbox bestellen? 

Kijk hier op de website

Afhaal Vegan Gourmet & Sint lekkernijen bij Jungle Café Eindhoven

Bij Jungle Café in Eindhoven hebben ze met de Sint een zoet aanbod en gourmet pakket (vanaf 1 persoon te bestellen) 

De prijs voor het gourmetpakket is €22,50. Dit is inclusief salades, sauzen en een vers stokbroodje van Bakker Meelmuts. Het gourmetpakket is al te bestellen vanaf 1 persoon. Super handig voor als je bijvoorbeeld de enige thuis bent die graag vegan wil eten tijdens de feestdagen! Natuurlijk is er ook een kindervariant te bestellen. Het kinderpakket kost €15,50 en bestaat uit een compactere variant van het gourmetpakket. Inclusief pannenkoekenbeslag en vers fruit!

Kijk op de website voor meer info