Theater | ‘Clowns Kado’ van de Eindhovense clown Arno Huibers

Theater |  ‘Clowns Kado’ van de Eindhovense clown Arno Huibers

Theater: ‘Clowns Kado’ van de Eindhovense clown Arno Huibers. 

Een clownsvoorstelling waarin Arno Huibers kinderen en volwassenen laat genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke 37-jarige clownsoeuvre.
De fenomenale musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de witte clown. Wij geven u graag deze Clowns Kado…

Op het podium staat een groot kado.
Een deftige kale musicus met een rood plukje haar, speelt zijn concert.
Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, met stille trom, een feeërieke zeepbellenact en nog veel meer... Ooit iemand accordeon met de tong zien spelen?
En het clownskado?
We pakken het graag voor u uit met een innemende glimlach en schaterlach.

'The best of Arno'… pareltjes van clownerie met internationale klasse ! In perfect samenspel met muzi-kaal genie Paul van der Heijden.

Circa 10 minuten vooraf schminken Arno en Paul zich in de foyer, in het bijzijn van de aanwezige kinderen. Na afloop mogen de kinderen op de foto in een levensgrote zeepbel, en kunnen ze samen met de muzikant muziek maken. 

Bestel je tickets online!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.