Go-Kids Eindhoven zoekt nieuwe collega!

Nieuwe collega gezocht! Pak jij deze fantastische uitdaging?!

Ben jij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging waarbij je je werk, voornamelijk vanuit thuis, prima kan combineren met je gezin? Bij Go-Kids Eindhoven zoeken we een nieuwe collega!

Op 1 september 2016 startte ik mijn Go-Kids avontuur als Regio Manager voor de regio Eindhoven.  Met de nodige ervaring als ZZP’er vond ik dit een super leuke job die ik goed met mijn gezin met 3 jonge kinderen kon combineren. Ik was al fan van social media dus voor mij een genot om op Facebook en Insta te speuren naar leuke uitjes in regio Eindhoven.  Go-Kids Eindhoven werd al snel een begrip in de regio en bedrijven hadden vertrouwen in deze website om meer gezinnen te bereiken. Het aantal klanten, maar ook het aantal volgers groeide heel snel! Ook onze kinderen genoten mee van het Go-Kids avontuur want we mochten natuurlijk regelmatig ergens op bezoek gaan of ik wilde samen met de kids op ontdekkingstocht.

Voor Go-Kids Eindhoven zoeken we een Regiomanager om het stokje in 2022 van mij over te nemen. Ik wil namelijk heel graag mijn mooie opgebouwde platform overdragen aan iemand anders. Iemand die graag op zoek gaat naar leuke uitjes in regio Eindhoven, graag met de kids op stap gaat en dol is op social media en online marketing. 

Regiomanager van Go-Kids Eindhoven worden? 
Super leuk dat je enthousiast bent over Go-Kids! Als je op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging, dan kan ik je dit zeker aanraden. Er wordt nog wel eens de denkfout gemaakt dat het hebben van een online platform, zoals Go-Kids; een uit de hand gelopen hobby is. Of een hobby erbij. Dat is het absoluut niet. Je bent geen blogger van leuke uitjes…..dit is wel een hele leuke bijkomstigheid! 
Als regiomanager van Go-Kids wordt je zelfstandig ondernemer, je wordt franchisenemer,  je bent verantwoordelijk voor je eigen inkomsten en je bent er gemiddeld tussen de 20 en 24 uur per week mee bezig.

Ben je nog steeds enthousiast? Top!
Wat maakt het werken voor Go-Kids nou zo leuk?

 • je kunt er je eigen creativiteit in kwijt. Het is je eigen bedrijf, je eigen platform.
 • je bent onderdeel van een franchise organisatie. Hierdoor heb je een groep van hele leuke collega's! En altijd een vraagbaak.
 • bedrijven bezoeken en verbinden
 • de verschillende promotie middelen verkopen aan klanten en inzetten via de website en social media kanalen
 • brainstormen met ondernemers met een kindvriendelijk aanbod, meedenken in activiteiten, service etc
 • content creëren en schrijven 
 • een goed gevulde website verzorgen
 • promoties op verschillende manieren inzetten. Je doelgroep steeds opnieuw op de juiste manier  weten aan te spreken
 • je kunt je eigen tijd indelen. Elk moment van de dag kun je ermee bezig
 • je kunt vanuit huis werken, onder schooltijd van je kinderen
 • elke schoolvakantie ben je beschikbaar voor je kinderen
 • mensen motiveren en enthousiasmeren om eropuit te gaan
 • leuke reacties ontvangen van je volgers

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is echt een super leuke job!
De volledige vacature voor Franchisenemer lees je hier. 

Lijkt deze uitdaging je wel wat?! Dan kom ik graag met je in contact! Mail voor meer informatie naar: eindhoven@go-kids.nl

Groeten Fleur

Log In