Kinderfeestje bij Tof Koekie in Den Bosch

Achter het stadhuis 16a, 5211 HN Den Bosch

Wie houdt er nu niet van een feestje? Bij Tof Koekie in 's-Hertogenbosch vier jij het lekkerste kinderfeestje ooit! De feestmutsen liggen altijd klaar, dus kom gezellig naar Tof Koekie!

Tof Koekie kinderfeestje voor de kleintjes

Bij Tof Koekie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je een feestje vieren voor allerkleinsten onder ons die samen met hun papa, mama, vrienden en familie naar Tof Koekie komen (hoofdzakelijk Grote Mensen met hun eigen kinderen dus). Het feest duurt ongeveer 2 uur en wat zit hier bij inbegrepen?

  • Voor de kinderen: onbeperkt ranja (zelf) tappen met een Tof Soesie en zoveel Tof Koekies als je maar op kunt!
  • Voor de grote mensen: kop koffie/thee met een Tof Soesie en onbeperkt Tof Koekies.
  • Voor iedereen: twee borrelhapjes per persoon, (vlees, vis, vegetarisch; alles kan in overleg) en lekkere (gezonde) knabbels op tafel.

Terwijl de grote mensen lekker kletsen, spelen de kids met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wist je dat Tof Koekie een grote krijtmuur heeft en bij goed weer kun je zelfs buitenspelen op het binnenpleintje met het buitenspeelgoed! En zelfs aan de allerkleinste kids is gedacht met een heuse babybox.

Vier een lekker kinderfeestje bij Tof Koekie in Den Bosch!

Ook kun je een kinderfeest organiseren van ongeveer 2,5 uur voor kinderen vanaf 4 jaar. Oftewel, een feestje voor kinderen die zelf vriendjes en vriendinnetjes mee mogen nemen. En.. vooruit, een paar grote mensen mogen ook mee. Wat krijg je bij dit feestje? 

  • Voor de kinderen: onbeperkt ranja, zoveel Tof Koekies als je op kunt, een koksmuts versieren, koekjes bakken OF cupcake versieren en om af te sluiten een borrelplankje.
  • Voor twee Grote Mensen: kop koffie of thee met iets lekkers erbij. 

Als de koekjes in de oven staan, kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens onze Toffe Speurtocht. Voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar heeft Tof Koekie een korte speurtocht van ca. 30 minuten. Voor grotere kinderen die een beetje kunnen lezen en/of schrijven, hebben ze een langere speurtocht van 45-60 minuten. Let op: begeleiding tijdens de speurtocht is door de ouders/volwassenen, er gaat geen Tof Koekie met jullie mee.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel de website van Tof Koekie en ontdek alle mogelijkheden!