Creatief kinderfeestje bij Naamkralensleutelhangers enzo!

Heesterseweg 5, 5386 KT Geffen

Is jouw kind graag creatief bezig en is hij/zij thuis altijd aan het knutselen en freubelen? Dan is een kinderfeestje bij Naamkralensleutelhangers enzo. echt iets voor jullie!

Debbie Bissels heeft van haar hobby haar werk kunnen maken en dat doet ze dan ook vol passie! Wat begon met het maken van naamkralensleutelhangers en een kinderfeestje voor haar dochter, is uitgegroeid tot een prachtige locatie in Geffen waar Debbie kinderfeestjes en workshops verzorgd (voor zowel kinderen als volwassenen). Ook heeft Debbie een fantastische webshop waar je de leukste producten kunt vinden! 

Creatief aan de slag met Naamkralensleutelhangers enzo!

Er zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk en hierdoor is er voor ieder wat wils! Heb je zelf een idee of wil je iets aparts/extra's? Neem dan even contact op met Debbie. Ze denkt graag met jullie mee en kijkt met veel plezier wat ze voor jullie kan betekenen. De kosten voor de feestjes bedragen €12,50 pp en zijn inclusief ranja en wat lekkers om tussendoor te snoepen! 

Standaard kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje mogen de kinderen drie leuke artikelen maken. Namelijk een portemonnee met naam, een sleutelhanger met naam en een armbandje of enkelbandje. Dit feestje is overigens niet alleen voor meisjes!! Ook voor jongens heeft Debbie super leuke mogelijkheden! 

Kinderfeestje Bordje beschilderen

Je mag een leuk bord bewerken met stiften en verf... afbeelding naar eigen creatie! Het bord is 25x16 cm en nadat je het bord thuis hebt afgebakken kun je deze mooi gaan gebruiken! Ook mag je nog twee armbandjes/enkelbandjes maken. 

Freubelfeestje 

Bij dit feestje mogen kinderen hun eigen sieradendoosje versieren. Natuurijk heb je ook iets nodig om hierin te stoppen dus mogen de kinderen ook een armbandje en ketting maken om op te bergen in hun doosje! 

Spaarpot kinderfeestje

Onder het genot van wat lekkers te snoepen en te drinken mogen de kinderen een eigen spaarpot schilderen en afstylen met eventueel glitter en wiebeloogjes. Door de keuze uit een Robot, Uil of Eenhoorn spaarpot, is dit feestje uitermate geschikt voor zowel jongens als meisjes! Als leuke afsluiter mogen de kinderen ook een mooie naamsleutelhanger maken. 

Spiegel kinderfeestje

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Tijdens dit feest mogen de kinderen hun eigen spiegeltje versieren met o.a. foam klei. Daarnaast mogen ze ook een sieradendoosje versieren en een mooi armbandje maken om hierin op te bergen. 

Beauty feest

**nieuw te boeken kinderfeestje** Want hoe leuk is het om een armbandje te maken en deze op de bergen in een sieradendoosje met spiegel en geheime vakje welke je zelf mag pimpen. En nog eens je nagels te lakken???

 

Mocht je graag andere producten willen dan kan dat in overleg. Uit ervaring weet Debbie hoe enthousiast kinderen worden van de vele keuze in kleurtjes/glitters en kralen/vormen dus er is altijd volop keus. En het allerleukste van de feestje van Naamkralensleutelhangers enzo...... niemand gaat met lege handen naar huis!!

Klik hier voor meer informatie