Bootcamp4kids
Op-je-eigen-locatie 1, 1234 AB Den Bosch

Is jouw zoon of dochter tussen de 5 en 12 jaar oud en kan hij/zij topgeheimen bewaren? Dan zijn jullie bij Bootcamp4kids aan het juiste adres voor het 'Geheim Agent Bootcamp-feestje': een top secret, spannend en sportief kinderfeestje! Ook andere themafeesten mogelijk en op zelf gekozen locatie. 

Top secret, spannend en sportief!

Kun jij de grootste topgeheimen bewaren en ben je zo snel als het licht? Zó listig, dat je de vijand altijd op het verkeerde been zet? Dan is het Geheim Agent kinderfeestje iets voor jou! De Baas heeft jou uitgekozen om zijn team aan geheim agenten te versterken, zodat jullie samen de gemeenste boeven te kunnen vangen! En dat is maar goed ook, want er zijn namelijk veel te weinig geheim agenten in Nederland. Maar... je wordt natuurlijk niet zomaar geheim agent. Daarvoor moet je eerst een zware opleiding volgen en alleen de allerbeste kunnen die opleiding aan! Ben jij er klaar voor?!?

De oefeningen van de opleiding

Geheim agenten moeten supersnel en topfit zijn! Daarom leer op deze opleiding hoe je burpees doet, moet opdrukken, hoe je als razendsnel kunt sprinten en super behendig het gevaar ontwijkt. Je leert natuurlijk ook hoe je moet speuren en bespioneren. En het belangrijkste: je leert alle kneepjes van het speciale horloge voor geheim agenten. Dit horloge helpt je niet alleen door de trainingen heen, maar brengt je ook in contact met de Baas. En misschien heeft de Baas wel een hele spannende opdracht voor je...

Praktische informatie over de feestjes

Naast de Geheim Agent Bootcamp kun je bij Bootcamp4kids nog veel meer te gekke feestjes boeken met verschillende thema's. Elk feestje is zowel binnen of buiten te boeken en wordt volledig aangepast naar het niveau van de kinderen. De trainingen worden gegeven door HBO pedagogisch gediplomeerde trainers. De kinderen zullen compleet opgaan in het verhaal, zodat ze bijna niet doorhebben dat ze aan het sporten zijn. Bootcamp4kids zorgt voor blije en zelfverzekerde kids aan het eind van de training.

Elk feestje bevat:

  • 1,5 uur durende bootcamp op locatie naar keuze
  • gratis uitnodigingen en diploma's (digitaal)
  • cadeautje voor de jarige
  • filmpje van de echte agenten Baas aan het einde van de training
  • schmink (indien gewenst)
  • een op thema-gerelateerde 'geheim'- pasje met een work-out voor thuis via de computer.

Je kunt naast het Geheim Agent-feestje nog kiezen uit de  volgende andere thema's zoals superhelden, supermodel, leger, brandweerman/vrouw, piraat en nog veel meer! 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor