Het jaar 2023 loopt ten einde en dat betekent dat de nieuwsjaarduik 2024 weer op de planning staat. Willen een dapper uitje beleven en durven jullie het jaar fris te beginnen? Duik dan samen met je kinderen het nieuwe jaar in. Ontdek hier de nieuwjaarduik in Den Bosch/Nijmegen en omstreken, en ga eropuit! 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

BillyBird Park Hemelrijk
Meer weten

BillyBird Park Hemelrijk

Zeelandsedijk 34a, Volkel

BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is fantastisch uitje voor het hele gezin. Dankzij de vele facilit... bekijk

 
Strand Tien
Meer weten

Strand Tien

Gielekespad 10 , Oss

Strand Tien (voorheen de Geffense Plas) is een heerlijke locatie waar kinderen volop kunnen zwemmen, ... bekijk

 
IJzeren Man Vught
Meer weten

IJzeren Man Vught

Boslaan 49 , Vught

De IJzeren Man in Vught in een super mooi recreatiepark in Vught. Gelegen aan de N65 is het goed ber... bekijk

 
Strandpark Slijk-Ewijk
Meer weten

Strandpark Slijk-Ewijk

Valburgsestraat 45 , Slijk-Ewijk

Strandpark Slijk-Ewijk is een recreatiepark van Uit®waarde waar kinderen zich uren kunnen vermaken i... bekijk

 
Recreatieplas De Oosterplas
Meer weten

Recreatieplas De Oosterplas

Aan de Bergweg, achter de hockeyvelden , Bloemendaal

De Kennemerduinen vormen het grootste gebied van het Nationaal Park. De variatie in het landschap is ... bekijk

 
Kraaijenbergse Plassen
Meer weten

Kraaijenbergse Plassen

Hardweg 10, Cuijk (Linden)

De Kraaijenbergse Plassen in Cuijk (Linden) bestaan uit meerdere plassen die zeer geschikt zijn voor ... bekijk

 

Nieuwjaarsduik Den Bosch

Op 1 januari 2024 kun je op de volgende locaties in en rondom Den Bosch terecht voor de Nieuwsjaarsduik:

Nieuwjaarsduik BillyBird Park Hemelrijk in Volkel

Het jaar fris beginnen? Neem dan een heerlijk koele duik op 1 januari op BillyBird Park Hemelrijk. De duik vindt plaats om 15:00 uur. De Feesterij wordt omgetoverd tot kleedruimtes. Geniet voor, tijdens en na de duik van heerlijk winterse lekkernijen in de verwarmde tent voor Zeeroversland.

Meer info

Nieuwjaarsduik Oss bij Strand Tien

Met het kwik dat gestaag daalt en het jaar 2023 dat zijn einde nadert, is het bijna tijd voor een nieuwe editie van de Nieuwjaarsduik bij Strand Tien! Wie doet mee op 1 januari om het jaar met frisse moed te beginnen? Deze Nieuwjaarsduik markeert tevens het startschot voor het 60-jarig jubileum van de wijk de Ruwaard!

Meer info

Nieuwjaarsduik de IJzeren Man in Vught

Begin het nieuwe jaar met een frisse start! Ook dit jaar weer de jaarlijkse Unox Nieuwjaarsduik bij IJzeren Man Vught. Heb jij lef en trotseer je de kou? Ontvang de echte Unox muts en geniet na afloop van een heerlijk soepje. Niet meedoen maar wel de sfeer meepikken? Kom de duikers aanmoedigen! Het terras biedt uitkijk over de gehele plas, dus ook voor toeschouwers een prima plekje tijdens de duik.

Meer info

Nieuwjaarsduik Recreatieplas De Langspier in Boxtel

Start het jaar fris en duik in het water van De Langsprier tijdens de Unox Nieuwjaarsduik. Ook leuk voor de iets minder dappere bezoekers, want het blijft natuurlijk een prachtig schouwspel! Natuurlijk ook hét moment om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vanaf 11.00 start de DJ met gezellige muziek en om 11.45 is het tijd voor de warming up. Vervolgens klinkt om 12.00 uur het startsein!

Meer info

Nieuwjaarsduik Strandbad Oosterplas in Den Bosch

De Unox Nieuwjaarsduik in Den Bosch vindt dit jaar weer plaats bij strandbad Oosterplas. Geniet van de Bossche Nieuwjaarsduik!

Meer info

Nieuwjaarsduik De Kuilen in Langenboom

Op maandag 1 januari 2024 krijgt iedereen de kans om het nieuwe jaar op een verfrissende manier te starten door deel te nemen aan de Unox Nieuwjaarsduik in Natuurgebied de Kuilen in Langenboom. Deelname is gratis, de duik begint stipt om 14.00 uur. Voor alle dappere duikers wacht een gratis kop Unox erwtensoep, een deelnamecertificaat en natuurlijk de iconische Unox-muts. Strandbar Goeiedag is eveneens geopend voor toeschouwers die hier kunnen genieten van diverse lekkernijen.

Meer info

Nieuwjaarsduik in Vlijmen

Geniet van de 2de editie van de Unox Nieuwjaarsduik in gemeente Heusden! Stichting Goede Doelen Nieuwkuijk (SGDN) en Knotwilgendam slaan de handen ineen, en organiseren samen de Nieuwjaarsduik op 1 januari. De duik vindt plaats om 12.00 uur bij het Nieuwkuijkse Wiel aan de Badweg in Nieuwkuijk.

Meer info

Nieuwjaarsduik op Landal Klein Oisterwijk 

Op 1 januari 2024 staat er weer een Unox Nieuwjaarsduik op het programma bij Landal Klein Oisterwijk. Wil je het nieuwe jaar met een frisse start beginnen?Om 14.00 uur klinkt het startschot en trotseer je het koude water van onze zwemvijver. Je ontvangt vooraf een fraaie Unox-muts en na afloop geniet je van warme erwtensoep, een officiële oorkonde en tal van welverdiende schouderklopjes. Deelname is geheel kosteloos! Met wie ga jij het nieuwe jaar induiken?

Meer info

Nieuwjaarsduik Groote Wielenplas Rosmalen 

Op maandag 1 januari 2024 om 13:00 uur beginnen we het nieuwe jaar 2024 met een frisse start: de Nieuwjaarsduik Rosmalen! Ben jij er ook (weer) bij? De Nieuwjaarsduik Groote Wielenplas Rosmalen wordt georganiseerd door Watersportvereniging De Groote Wielen.

Meer info

Oerfit Nieuwjaarsduik in Waalwijk

Sportschool Oerfit en Unox organiseren ook dit jaar weer een Nieuwjaarsduik. Op 1 januari om 11.00 uur kun je fris het nieuwe jaar in. Er wordt gezorgd voor voor warme soep en muziek.

Meer info

 

Nieuwjaarsduik Nijmegen

Op 1 januari 2024 kun je op de volgende locaties in en rondom Nijmegen terecht voor de Nieuwjaarsduik:

Nieuwjaarsduik Grote Markt in Nijmegen

Om het nieuwe jaar fris te beginnen, presenteert de Nijmeegse Winterweken op 1 januari een opmerkelijke nieuwjaarsdip in een tijdelijk Romeins Badhuis, gelegen in het hart van de Grote Markt. Dit vormt een hoogtepunt van het programma tijdens de Nijmeegse Winterweken dat je beslist niet mag missen! Dus nodig je vrienden of familie uit (of gewoon in je eentje) naar de Grote Markt in Nijmegen.

Meer info

Nieuwjaarsduik bij de Walburgen in Gendt

Duik het nieuwe jaar in op een unieke locatie! Om 12.00 uur vindt de Nieuwjaarsduik plaats bij Walburgen in Gendt. Wees erbij en beleef een verfrissende start van het nieuwe jaar! 

Meer info

Nieuwjaarsduik bij Watersport Vereniging de Beuningse Plas in Beuningen

Begin het jaar op een verfrissende en sportieve manier! Neem je familie en vrienden mee om je aan te moedigen. Is dat koude water niks voor jou? Kom dan kijken en aanmoedigen vanaf het terras! Voor toeschouwers is warme chocolademelk, erwtensoep en rookworst verkrijgbaar! Voor de zwemmers zit dit bij de entreeprijs inbegrepen. 

Meer info

Nieuwjaarsduik bij de Kraaijenbergse Plassen in Katwijk

Duik het nieuwe jaar in op 1 januari 2024! De kraakheldere Kraaijenbergse Plassen in Linden vormen het perfecte decor voor een verfrissende Nieuwjaarsduik. Dus trek je badpak of zwembroek aan en sluit aan. Een spetterende start van het jaar wacht op jou!

Nieuwjaarsduik bij Het Strandpark Slijk-Ewijk

Duik met lef en een frisse dosis energie het nieuwe jaar in! Op 1 januari 2024 nodigen ze je uit voor dé Nieuwjaarsduik bij Het Strandpark Slijk-Ewijk. Het koude water en de opwinding wachten op je. Trek je zwemoutfit aan, verzamel je moed en duik mee in dit onvergetelijke avontuur. 

Log In