Tof Koekie is dé plek met het hele gezin voor een heerlijk verwenmoment met een stuk zelfgemaakte cake of taart, een vers ontbijt of lekkere lunch, goede koffie en (ijs)thee, een fris speciaalbiertje of een goed glas wijn. Geniet ervan in deze knusse zaak, op het terras of neem al dat lekkers gewoon mee naar huis

Erop uit met kinderen in Den Bosch

In het café kunnen kinderen heerlijk spelen. Zo is er een speciale babybox voor de allerkleinste en zijn er natuurlijk goede verschoonplekken aanwezig. De oudere kids kunnen helemaal losgaan op de grote krijtmuur of zich uitleven in de speelhoek. Is het lekker weer? Neem dan plaats op het gezellige terras buiten!

Bestel taarten en cakes voor thuis

Iets te vieren of gewoon op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie/thee/ranja? Maak dan gebruik van de Café en Cake away. Bestel heel gemakkelijk online jouw lievelingsgebak en Tof Koekie zorgt ervoor dat dit voor jouw klaarligt! 

Openingstijden zomervakantie

Normaal gesproken is Tof Koekie open op dinsdag t/m zondag, maar vanaf 27 juli t/m 10 augustus zijn ze i.v.m. de vakantie alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch