Lezen tijdens de Zomervakantie!

Speciaal voor deze zomervakantie bieden verschillende bibliotheken alle jeugd (0-12 jaar) en jongeren (12-18 jaar) een 'Boek 'n Trip'. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek kun je van 1 juli tot 31 augustus gratis, snel en makkelijk gebruik maken van de online Bibliotheek. Door in de app een account aan te maken kun je 10 e-books en 10 luisterboeken lenen en lezen, met een leentermijn van 3 weken per boek. Dit account stopt automatisch.

In de app bieden ze jeugd en jongeren een zonnige leeservaring, met speciale boekenetalages met de mooiste, tofste en spannendste boekentips voor de zomer, ingedeeld naar leeftijdscategorie: 0-6, 6-9, 9-12, 12-15 en 15-18 jaar. Je kunt kiezen uit duizenden titels. Krijgen jouw kinderen er geen genoeg van? Een lidmaatschap van de bieb is voor jeugd (0-18 jaar) helemaal gratis! Je kunt daarmee nog veel meer titels lezen. 

Bezoek de website van jouw lokale Bibliotheek voor meer info!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!