Workshop vlechten voor beginners en gevorderden (voor mama's)

  • Mama DoetBij  Mama Doet
  • van:  11 december 2018 00:00
  • tot:  11 december 2018 00:00
Workshop vlechten voor beginners en gevorderden (voor mama's)

Vlechten bij Mama doet!

Heb jij zin om je met Kerst helemaal uit te leven op het kapsel van jouw dochter? Of wellicht dat van jezelf? Kom dan naar de workshop Vlechten voor Beginners en Gevorderden bij Mama Doet. Onze geweldige kapsters leren je in een handomdraai de meest mooie, ingewikkelde en (feestelijke) kapsels.

Voor één keer dit jaar is het mogelijk om echt helemaal los te gaan voor de feestdagen. Met boordevol nieuwe ideeën en tips ga je naar huis. Helemaal klaar voor Kerst (en de feestdagen die gaan volgen).

Vlechten in alle soorten en maten

Invlechten, opvlechten, vissengraat en als je al wat ervaring hebt: watervalvlechten, Elsa-vlechten, hartjes vlechten, meer-strengen-vlecht. Een avond voor alle vragen, tips en adviezen op het gebied van het vlechten van kinderharen. Maak je dochters blij en kom vlechten bij Mama Doet!

De groep wordt verdeeld in ‘beginners’ en ‘gevorderden’. Dan gaan we aan de slag op professionele kaphoofden. Deze blijven ten minste 2 uur lang geduldig stilzitten 😉

De workshop wordt gehouden op 11 december bij Mama Doet aan de Seringenstraat 2 in Rosmalen en start om 20.00 uur (eindtijd is 22.00 uur). Kosten voor deze workshop: 22,50 euro.