Mama Doet

Mama Doet in Rosmalen is een ontzettend leuke maar vooral creatieve stichting met als doel moeders bij elkaar te brengen door het organiseren van workshops.

Moeders die nog geen groot sociaal netwerk hebben doordat zij bijvoorbeeld nog niet iedere dag op het schoolplein staan of omdat ze net in Rosmalen zijn komen wonen. Moeders die net als alle andere op zoek zijn naar gezelligheid en contact met andere moeders. Samen kletsen en ervaringen delen, en wat is er nu leuker dan dit te doen tijdens een workshop bij Mama Doet!

Workshops voor moeders (en vaders)

Mama Doet organiseert verschillende workshops van haren vlechten tot schminken. Echte Brabantse worstenbroodjes maken en je kan er zelfs terecht voor een cursus kinder EHBO. Kijk in onze agenda voor meer workshops.

Mama Doet Zaken

Mama Doet Zaken richt zich op vrouwen die zich willen ontwikkelen als ondernemer. Moeders (en vrouwen) die een eigen bedrijf hebben, kunnen alle steun gebruiken. Mama Doet Zaken helpt door het aanbieden van workshops op het gebied van schrijven voor jouw bedrijf, maar ook door het organiseren van netwerkochtenden, schrijfdagen en flexplekken. Kijk op de website van Mama Doet voor meer informatie.

Workshops voor kinderen

Mama Doet is er ook voor kinderen, o.a. onder de naam Meisje Doet. Denk aan een workshop 'kracht' speciaal voor jongens. De workshop 'Kracht' is onderdeel van de serie Boskracht. Boskracht is een reeks workshops voor jongens, gericht op ervaren, ontdekken, voelen en doen. Terug naar de basis, terug naar je lijf, in de natuur. Om vol vertrouwen zelfstandig de wereld te ontdekken. Maar ook voor de meiden worden er verschillende workshops gehouden waaronder bijvoorbeeld sieraden maken. Kijk in onze agenda voor meer workshops.