Workshop | Worstenbroodjes maken bij Mama Doet

Workshop Worstenbroodjes

Een workshop voor het hele gezin! Zowel vaders, moeders, opa’s, oma’s, buurvrouwen, achterneven en vrienden zijn welkom! Wil jij leren worstenbroodjes maken? Kom dan naar deze geweldige workshop. Een ongekend succesvolle avond, die we alweer voor de tiende keer organiseren. Bakkerszoon Dirk Verbiesen geeft deze workshop bij Mama Doet en deze keer zijn jullie welkom bij Dirk en Sophie (van Mama Doet) thuis! Natuurlijk wordt dat wel een heel gezellige avond!

Natuurlijk krijg je het recept mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, want je gaat werken met verse ingrediënten.

Wat kun je verwachten?
In 3,5 uur ga je aan de slag met het zelf maken van het deeg, het mengen van het vlees met alle (geheime) ingrediënten, het rollen van de bolletjes en de worstjes en natuurlijk uiteindelijk het maken van de worstenbroodjes zelf. Dit allemaal onder het genot van een drankje en een hapje. Aan het einde neem je natuurlijk een aantal worstenbroodjes mee naar huis!

Klik hier voor meer informatie.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch