Workshop | Natuurworkshop met de Toverfee bij Tof Koekie

Ga mee op zoektocht naar natuurschatten om mee te knutselen! 

Op 10 november geeft Feya Zweers van De Toverfee Natuurbeleving een heuse natuurworkshop bij Tof Koekie. Binnen en natuurlijk ook buiten, op het pleintje aan de achterzijde. Kinderen kunnen buiten op zoek naar natuurschatten en verzamelen deze aan de hand van een leuke speurtocht!

Met de gevonden natuurschatten gaan de kinderen daarna binnen een echte herfststok maken die natuurlijk mee naar huis mag na afloop. Kom jij ook speuren en knutselen?

Het begint om 10.00 en is rond 11.30 afgelopen. De kosten zijn 7,50 per kind en zijn ter plaatse contant (geen pin mogelijk) te betalen aan Feya. Drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen, maar natuurlijk te bestellen bij Tof Koekie (apart afrekenen, kan contant of per pin). Let op: aanmelden is verplicht en het maximum aantal kinderen voor deze workshop is 15. Aanmelden kan via reserveren@tofkoekie.nl of 073-7370420 Klik hier voor meer informatie.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch