Week van de Opvoeding | Hand in hand

Week van de Opvoeding in regio Den Bosch 

In heel Nederland kun je tijdens de Week van de Opvoeding workshops, webinars, lezingen en andere activiteiten bezoeken. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? De Week van de Opvoeding vindt plaats van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober 2019.

Thema 2019: Hand in hand

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. De Week  is een mooi moment om de handen ineen te slaan. 

In de regio 

Ook in regio Den Bosch worden er verschillende activiteiten, workshops en lezingen georganiseerd. Klik hier voor het activiteitenoverzicht. Wist je trouwens dat er ook in onze regio veel instanties te vinden zijn op het gebied van opvoeden? Kijk eens bij het Go-Kids onderdeel 'Opgroeien' voor een aantal goede tips! 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch