Zondag 5 juli beleeft kinderheld Brandweerman Sam een nieuw en spannend avontuur. Hij wordt hierbij vergezeld door zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden.

In het grote bos van Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Brandweerman Sam en Elvis besluiten om twee bekende biologen te helpen in hun zoektocht naar het beestje. Als de ondeugende Norbert Puk in het bos verdwaald raakt, dreigt er ineens groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden redden? Dat zien we in ‘Het Grote Kampeeravontuur’, een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen!

Familievoorstelling Brandweerman Sam bij Theater De Lievekamp 2+

Om je bezoek aan Theater De Lievekamp zo veilig mogelijk laten te verlopen, hebben ze een aantal maatregelen getroffen. Eén van de maatregelen is dat ze alle bezoekers voorafgaand aan de voorstelling in verschillende tijdvakken gaan ontvangen. Daarnaast bestel je je kaarten ongeplaceerd en krijg je in het theater een plek toegewezen door onze medewerkers. Bekijk een overzicht van alle maatregelen hier.

Deze voorstelling wordt om 11:00 uur, 13:30 uur én 16:00 uur gespeeld. 

Boek hier jouw tickets!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch