Bezoek Sinterklaas dit jaar bij Kasteel Heeswijk!

Heb jij Sinterklaas ooit piano horen spelen? Weet je hoeveel mijters de Sint heeft en welke mopjes de Pieten elkaar graag vertellen? Sinterklaas komt weer logeren op Kasteel Heeswijk en Piet Ozoslim gaat op zoek naar de geluiden en verhalen uit het kasteel in Heeswijk-Dinther. Sint op het Kasteel is ook dit jaar een magisch museumbezoek, kom je kijken en luisteren? 

sinterklaas, kasteel heeswijk, sint, gezinsuitje, erop uit

Leuke Sinterklaas activiteiten voor kinderen

Tijdens je bezoek loop op je eigen tempo door het kasteel en kijk je ogen uit in het Mijterkabinet, de Pietenschoenpoetskamer en natuurlijk de indrukwekkende slaapkamer van Sinterklaas. Maar vergeet ook zeker niet je oren open te zetten: ook al zie je de Pieten en Sinterklaas niet tijdens je bezoek, als je goed luistert dan hoor je ze af en toe oefenen op het dak, zingen onder de douche of snurken na een lange nacht. 

Sint op het Kasteel, avondje van sinterklaas, pakjesavond, pepernoten

Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving. Kleurrijk, vrolijk, magisch en verhalend. Van 16 november tot en met 5 december is Kasteel Heeswijk van 10.00 – 17.00 uur geopend als Sint op het Kasteel. Klik hier voor meer informatie en tickets.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!