UPDATE - DE KAART IS VOL
Lieve mensen, wat een fantastisch plaatje! NL vol met beren voor de ramen. Inmiddels zitten ze aan de 20.000 aanmeldingen! Dat betekend dat de kaart vol is! Het laden van de kaart duurt hierdoor ook erg lang of is in sommige gevallen ook gewoon niet mogelijk. Maarrrr ondertussen doen bijna alle buurten in Nederland mee dus je moet alleen even goed zoeken! Je kunt natuurlijk ook nog steeds een beer voor je raam zetten zonder je aan te melden. Oftewel, de berenjacht kan gewoon doorgaan. 

Op berenjacht

Zet een knuffelbeer voor je raam! Dan kunnen mensen met kinderen tijdens een wandeling of fietstochtje deze proberen te spotten. Hoe leuk is dat! Er mag een frisse neus gehaald worden volgens de richtlijnen dus in plaats van naar het bos, loop een rondje door je EIGEN buurt. Het is niet de bedoeling om door het hele land op jacht te gaan naar beren 😉 

🐻 Wij gaan op berenjacht! 🐻

Deze handige kaart helpt je snel een beer te spotten: https://drive.google.com/open… Doe jij mee? Vul dan dit formulier in, zodat je locatie toegevoegd kan worden op de kaart! 

Hou tijdens de berenjacht natuurlijk wel rekening met de richtlijnen die op dit moment gelden. Hou dus afstand!