Op 1 mei 2019 is de coachpraktijk van LEF Dyslexie geboren en sindsdien heeft Leoniek een eigen coachruimte op een prachtige locatie in Den Bosch. Hier biedt ze begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen. Leoniek is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van dyslexie. Herken jij signalen van dyslexie bij jouw kind, maar weet je niet of jouw kind dyslectisch is? Neem eens contact met haar op!

Inloopmiddag LEF Dyslexie Den Bosch

In het kader van "beter laat dan nooit" organiseert ze een inloopmiddag om de opening niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Graag nodigt ze jullie uit op vrijdag 17 januari 2020 tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Je hebt dan de kans om kennis te maken met Leoniek en haar diensten. En natuurlijk om de fantastische coachruimte te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. Snuffel lekker rond of stel je vragen! Voel je vrij om gewoon binnen te lopen, jullie zijn allen van harte welkom! Kinderen zijn uiteraard ook welkom. Klik hier voor meer informatie.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch