In de herfstvakantie staat kasteel Hernen in het teken van Ridders. Wat deden de ridders allemaal, wat hadden ze aan en wat moest je allemaal kunnen om een ridder te worden. In het kasteel en op de binnenplaats zijn allerlei vragen en opdrachten zodat jij van alles te weten komt over de ridders. En je komt er zo ook achter of jij ook handig bent met pijl en boog of een zwaard kunt tillen!

Erop uit met kinderen in de herfstvakantie naar Kasteel Hernen

Ook over de beroemdste ridder van Hernen 'Floris', uit de gelijknamige serie, is er in deze herfstvakantie van alles te zien! Natuurlijk ga je ook op stap met de 'pratende' lamp door het kasteel en beleef je op zolder het spannende verhaal van 'de verdwenen toren'...  Bij mooi weer kan je na afloop ook nog eens een speurtocht in het kasteelbos doen.

Kaartverkoop binnenkort online. Klik hier voor meer informatie.

NB. kinderen nemen altijd deel aan de activiteit o.l.v. volwassenen.

Data: zondag 11, dinsdag 13, woensdag 14, donderdag 15 en elke dag van 17 t/m 25 oktober.

Openingstijden: tussen 13.00-17.00 uur 

Entree: kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50 Donateurs Geldersch Landschap& Kasteelen en Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen