Event | Wereldkinderdag Rosmalen

  • Mama DoetBij  Mama Doet
  • van:  19 mei 2019 10:30
  • tot:  19 mei 2019 16:30
Event | Wereldkinderdag Rosmalen

Op zondag 19 mei van 10:30 tot 16:30 uur is het weer tijd voor Wereldkinderdag in Rosmalen! Een fantastische dag voor de kinderen met veel activiteiten, drinken en lekkers. Lachende kinderen gegarandeerd!

Op Wereldkinderdag staat alles in het teken van de bestrijding van armoede onder kinderen en jongeren. Op het terrein bij jongerencentrum Number One wordt er een super gave speeldag georganiseerd met sport, spel, workshops, schminken, haren vlechten, knutselen, een springkussen en muziek. Ook zijn er natuurlijk lekkere hapjes te koop. 

Om de dag nog gezelliger te maken, wil Mama Doet een kleedjesmarkt organiseren. Jij kunt jouw overbodig geworden spullen verkopen én genieten van een dag vol muziek en spel. Terwijl jouw kinderen spelen op een afgezet terrein, kun jij genieten van een worstenbroodje én de verkoop van jouw spulletjes. Ze vragen voor de huur van een plekje 5 euro die Mama Doet doneert aan Stichting Quiet – een organisatie die zich inzet om armoede te bestrijden. Doe je ook mee? Klik hier voor meer informatie.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch