Event | Kings of Colors Festival

Op 14, 15 en 16 juni organiseert urban art-beweging Kings of Colors voor de vijfde keer het ultieme Urban & Food festival op de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch. Kings of Colors staat in het teken van de Urban en Hiphop-cultuur met aandacht voor (graffiti)kunst, dans en muziek en is gratis toegankelijk voor iedereen. Zowel jong en oud zijn welkom.

Kids of Colors

Neem je kids mee! Die kunnen zich helemaal uitleven in de Kids of Colors area. De uitvoering en begeleiding van de activiteiten voor de kinderen wordt verzorgd door het animatieteam van Kings of Colors het Koning Willem I college. Zij hebben een doel en dat is iedereen blij maken door samen dingen te doen. Spontane enthousiaste ontmoetingen waarbij het beste uit jou wordt boven gehaald. Met verschillende betaalbare workshops zullen zij het festival extra kleur en gezelligheid geven.
 
STEMPELKAART VOOR KINDEREN:
2 activiteiten is 5 Euro
5 activiteiten is 10 Euro
+ Gratis glaasje ranja snoepje uit de snoepkraam
 
OPENINGSTIJDEN KIDS OF COLORS:
14 JUNI 2019 | VAN 13:00 TOT 19:00 UUR
15 JUNI 2019 | VAN 12:00 TOT 19:00 UUR
16 JUNI 2019 | VAN 13:00 TOT 19:00 UUR
 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch