Cursus | Typecursus voor kids met Dyslexie bij Type-Uniek in Rosmalen

Typecursus donderdag 5 september 2019 Leer typen met dyslexie in Rosmalen

Geef uw kind op voor de typecursus bij Type-Uniek, die start op donderdag 5 september om 18.30 uur (tot 19.30 uur) in gemiddeld 12 tot 14 typelessen leert je kind blind typen. De lessen vinden plaats in kleine groepen van minimaal 2 en maximaal 6 kinderen aan de Coupletweg 46 op de Groote Wielen in Rosmalen. Is deze cursus vol, informeer wat de mogelijkheden zijn, je kunt Angelique Vorstenbosch telefonisch bereiken via 06-30789989 of via de mail info@type-uniek.nl

Beschrijving Leer typen met dyslexie in Rosmalen

Donderdag 5 september 2019 wordt er een typecursus gegeven aan kinderen met dyslexie in Rosmalen. De kinderen leren in 12 tot 14 weken blind typen. Tijdens de typelessen bij Type-Uniek wordt je kind door Angelique begeleid in kleine groepjes van maximaal zes kinderen. Je kind leert blind typen met het online programma TypeWorld. Angelique let tijdens deze lessen op de juiste vingerzetting en typehouding van uw kind. Door de groepslessente volgen, krijgt je kind een steuntje in de rug: de kinderen gaan er immers wekelijks heen.

Voordat de typecursus begint wordt er contact opgenomen met de ouder(s)/verzorger(s) om te kijken of er nog bijzonderheden zijn waar Angelique rekening mee kan houden. Verder worden de ouders op de hoogte gehouden via een intern e-mailsysteem wat naar ouder(s)/verzorger(s) en kind gestuurd wordt. Op die manier kunnen we ze positief stimuleren.

Deze typecursus is erg geliefd bij de kinderen, omdat de cursus bij mij thuis wordt gegeven in kleine groepen, een ontspannen sfeer werkt erg goed voor kinderen met dyslexie.

https://www.type-uniek.nl/