Type-Uniek, de typecursus voor kinderen in Rosmalen, Vught en ‘s-Hertogenbosch

Computers en laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij, voor kinderen wordt het daarom steeds belangrijker om blind te leren typen. Alles gaat digitaal. Na een typecursus kunnen kinderen zich focussen op hun werk en zijn ze niet meer bezig met het zoeken naar letters en/of cijfers. Type-Uniek biedt verschillende soorten typecursussen voor kinderen aan in de vorm van groepslessen op diverse basisscholen en op locatie’s in de regio. Tevens verzorgt Type-Uniek online typecursussen met of zonder persoonlijke begeleiding. Een typecursus voor kinderen geeft je een goede basis mee voor nu en in de toekomst!

Blind leren typen

Iedereen weet hoe een toetsenbord werkt. Waarom is het dan zo belangrijk dat kinderen blind leren typen? Met een typediploma op zak, heeft jouw kind een voorsprong op internet, op school en in hun verdere toekomst. Voor basisschool scholieren is het een echte must om hun typediploma te halen, voordat ze naar de middelbare school toe gaan. Een typecursus is een ideale basis waar je je hele leven lang plezier van hebt.

Typecursus op de basisschool na schooltijd

Type-Uniek werkt met diverse basisscholen samen uit Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Benieuwd of jullie school ook een samenwerking heeft met Type-Uniek? Check de website.

 
Type-Uniek op school
 

Typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen

Type-Uniek biedt typecursus voor kinderen in de vorm van groepslessen. Je kind leert in ongeveer 10 tot 12 weken blind typen. De kinderen krijgen gemiddeld 10 lessen van een uur op locatie in kleine groepjes en ongeveer 2 thuisstudie lessen die online worden begeleid. Via de knop 'Bekijk de agenda' op deze pagina in het blauwe vakje, kun je de startdatum en locatie vinden van alle geplande cursussen.

Type Uniek locaties

Online typecursus voor kinderen

Wil je liever een online typecursus voor kinderen volgen? Bij Type-Uniek is dit mogelijk “met” of “zonder” begeleiding van typedocente Angelique. Je kind doorloopt het online programma van TypeWorld zelfstandig. Je krijgt hierbij instructies van de virtuele typedocente Monique. De licentie van het programma is 1 jaar geldig en je kunt zelf bepalen wanneer er gestart wordt met de typecursus. Indien je kiest voor de online typecursus met begeleiding zal Angelique van Type-Uniek jouw zoon of dochter gedurende 25 weken op afstand begeleiden.

 
Type Uniek online cursus
 

TypeWorld

In de typecursussen bij en via Type-Uniek wordt er gewerkt met het interactief programma van TypeWorld. Dit is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. TypeWorld is aangesloten bij de belevingswereld van uw kind, is zeer interactief en staat volledig online.