Geef uw kind op voor de typelessen bij Type-Uniek die start op woensdag 15 september 2021 om 16.00 uur (tot 17.00 uur). De lessen vinden plaats in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen aan de Coupletweg 46 op de Groote Wielen in Rosmalen. Is deze cursus vol, informeer wat de mogelijkheden zijn.

Leer blind typen!

Leer typen in kleine groepen in Rosmalen. Deze typecursus is ook ideaal voor kinderen met dyslexie. De kinderen leren in 12 weken blind typen. Tijdens de typelessen bij Type-Uniek wordt jouw kind door Angelique begeleid in kleine groepjes van maximaal zes kinderen. Je kind leert blind typen met het online programma TypeWorld. Angelique let tijdens deze lessen op de juiste vingerzetting en typehouding van uw kind. Door de groepslessen te volgen, krijgt uw kind een steuntje in de rug: de kinderen gaan er immers wekelijks heen.

Zit je in groep 67 of 8 en wil je graag leren typen, geef je dan op voor de typecursus in Rosmalen. (De Groote Wielen)

Deze typecursus is erg geliefd bij de kinderen, omdat de cursus bij Angelique thuis wordt gegeven in kleine groepen in huiselijke sferen, een ontspannen sfeer werkt erg goed voor kinderen.

Je kunt Angelique Vorstenbosch telefonisch bereiken via 06-30789989 of via de mail info@type-uniek.nl Ga voor meer informatie naar https://www.type-uniek.nl/

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch