Cursus Fotografie Basistechnieken

  • Mama DoetBij  Mama Doet
  • van:  14 maart 2019 19:30
  • tot:  14 maart 2019 22:00
Cursus Fotografie Basistechnieken

Curus Fotografie basistechnieken – Hoe werkt je digitale camera?

Ben jij een moeder met ambitie, die wil leren hoe je zelf mooi beeldmateriaal kan maken? Bijvoorbeeld een mooie foto van iets dat je gemaakt hebt voor op sociale media? Of gewoon een mooie foto van je kinderen tijdens je vakantie? Heb je een mooie camera, maar je gebruikt deze enkel op de automatische stand en een mooie foto van jou is eerder een toevalstreffer, dan een bewust gemaakte foto? Dan zit je goed bij deze cursus! 

Inge vertelt je hoe je je camera kunt instellen in de verschillende situaties. Het is een interactieve cursus. Je gaat er direct mee aan de slag, zodat jij je camera leert kennen. Je leert van alles over belichting, licht meten, histogram, kleur, scherpstellen en flitslicht. Daarnaast krijg je elke les een oefening mee naar huis, zodat je er handigheid in krijgt. De groepen bestaan uit 5 a 6 deelnemers, zodat iedereen veel aandacht krijgt.

Voor wie: beginners met spiegelreflexcamera, systeemcamera, uitgebreide zoomcamera
Wat: 4 lessen op de donderdagavond van 19:30 – 21:30/22:00 uur
Data: 14 maart, 21 maart, 4 april en 11 april 2019
Locatie: Fotostudio Clicking Images (Beethovenlaan 5, Rosmalen). Gratis parkeren!
Lesgeld: € 195,00* inclusief lesmateriaal, btw en lekkere koffie of thee en lekkers bij de koffie.

*Je plaats is gegarandeerd na ontvangst van betaling. Het lesmateriaal ontvang je bij aanvang van de 1e les, nadat het lesgeld betaald is.