Beurs | Kinderbeurs XXL Den Bosch

Maar liefst 185 (!) kramen met nieuw, outlet & 2e hands kinderkleding, speelgoed, boeken en accessoires. De grootste kinderbeurs van heel Nederland! Voor kids van 0 tm 10 jaar. Parkeren gratis! 

Kinderbeurs voor kids tot en met 10 jaar

De spullen die je op de Kinderbeurs XXL vindt zijn voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Parkeren is gratis! Let op: kinderwagens/buggy's kunnen hier niet de zaal in. 

Nieuwe en tweedehands kinderkleding en speelgoed

Uniek is dat er zowel nieuwe als tweedehands kinderkleding en speelgoed te vinden is. Grote én kleine merken worden aangeboden. Verder worden er ook accessoires, boeken, sieraden, speelgoed en zelfs regelmatig zelf ontworpen collecties verkocht. De verkopers zijn zowel particulier als zakelijk. 

Wil jij spullen verkopen?

Wil jij een kraam huren of een kaartje kopen voor dit event? Alle informatie vind je op de website - www.gooisekledingbeurs.nl.

Ook naar de Kinderkleding & Speelgoedbeurs in Den Bosch?

Voor de toegang tot de Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL betaal je in de online voorverkoop € 2,50. Entree aan de kassa is € 3,50 - kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. 

Klik hier voor meer informatie.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch