Eropuit met kinderen en geniet van de leukste films op een wel heel bijzondere manier bij Pathé Nijmegen

September wordt een bijzondere maand bij Pathé Nijmegen. De de twee laatste delen van Harry Potter zijn opnieuw te beleven op het grote doek, nog nooit eerder was het mogelijk om de actie zo direct te voelen in meeslepend 4DX!

Uniek in de regio, 4DX de nieuwste bioscoop beleving!

De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken. Films zijn niet langer beperkt tot het scherm.
 4DX trekt je de film in alsof je er zelf deel van uitmaakt. Met 20 verschillende soorten effecten creëert 4DX een compleet andere filmervaring. De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren!

Ben je jonger dan 12 jaar? Neem je dan wel even papa, mama, opa, oma of een andere volwassene mee? Klik hier voor meer info!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!