De leukste tips voor toffe speelplekken en wandelingen in de regio die super geschikt zijn met de familie met (jonge) kinderen.

In de zomer is het heerlijk om er op uit te gaan met de kinderen. Wij hebben een aantal leuke tips voor je verzameld. Zo maakte we eerste een top 3 speeltuinen van de regio Breda. Ook hebben we een aantal mooie speelplekken waar je binnen en buiten kan spelen voor je op een rij gezet. Tot slot hebben we een overzicht van de leukste wandelingen in de natuur met kinderen in de regio .

Heel veel plezier op jullie regionale dagje uit! 

De leukste speelplekken van de regio Breda voor kinderen

In de vakantie willen kinderen natuurlijk (buiten)spelen. Gelukkig zijn er veel heerlijke speelplekken en speeltuinen in de regio. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de leukste speeltuinen van de regio Breda.

BEKIJK ZE HIER 

Onze top drie van (gratis) speeltuinen van de regio Breda

Met mijn eigen Go-Kids bezoek ik regelmatig regionale speeltuinen. Hieronder vind je , in willekeurige volgorde onze top 3! Het zijn super leuke plekken, goed onderhouden en voldoende groot. Je kunt in deze speeltuinen ook super goed een kinderfeestje vieren.

BEKIJK ZE HIER 

Gave wandelingen met kinderen in de regio Breda

Het bos en de natuur zijn fijne plekken om met kinderen te ontdekken in de zomer. In de link hieronder vind je een aantal kindvriendelijke bossen en wandelingen zoals een verhalenwandeling of een smikkelwandeling waarbij je zelf je eten plukt. Alles hier in de regio Breda.

BEKIJK ZE HIER 

Speelnatuur op Tiengemeten de gaafste natuurspeelplek van de regio 

Ken je de natuurspeeltuin van Natuurmonumenten al? Op Speelnatuur, met meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten kunnen de kids zich eindeloos vermaken. Speelnatuur is de hele zomervakantie geopend. Ook zijn er veel familie activiteiten op Tiengemeten, super leuk om te combineren met spelen bij Speelnatuur.

BEKIJK ALLES OVER SPEELNATUUR HIER

 

 

 

Bekijk hier het volledige overzicht van alle kindvriendelijke uitjes van de regio Breda