De leukste kinderfeestjes van West Brabant

Wij hebben een handig overzicht gemaakt van heel veel top plekken voor de leukste kinderfeestjes hier in de buurt.  We hebben ze in groepen bij elkaar gezet. Van indoor kinderfeestjes en outdoor kinderfeestjes tot stoere en avontuurlijke kinderfeestjes en zoete smikkel kinderfeestjes. Hieronder vind je een overzicht van de leukste kinderfeestjes van West Brabant  

Door de coronamaatregelen kunnen heel veel feestjes nu niet. Maar je kan al wel plannen maken met je kind voor een kinderfeestje later! Hieronder vinden jullie inspiratie! 

Kinderfeestje in indoor speelparadijs

Indoor spelen en ravotten vinden kinderen geweldig. We hebben een aantal top locaties met indoor speelparadijzen voor je op een rij gezet. Bij een aantal plekken kunnen kinderen binnen- en ook buitenspelen tijdens het kinderfeestje.

Kinderfeestjes indoor spelen

Avontuurlijke natuur en outdoor feestjes

Is jouw zoon of dochter dol op survival, stoere outdoor activiteiten en de natuur? Dan zijn deze feestjes perfect voor jullie. Denk aan survival feestjes, schatzoek feestjes, 6 kamp feestjes, vlotvaren en spelen in de natuur. Helemaal bijzonder is een escape van het eiland feestje voor kids!

Avontuurlijke en outdoor feestjes

Zwemfeestjes van de regio Breda

Verschillende zwembaden hebben kinderfeestjes arrangementen, tijdens het disco zwemmen of de reguliere openingstijden. Ook zijn er zeemeermin feestjes en snorkelfeestjes bij ons in de regio Breda! En vier je je feestje in de zomer, dan kan dat ook in een buitenzwembad!

Zwemfeestjes West Brabant

Pannenkoeken feesten regio Breda

Bij een aantal pannenkoeken huizen in de regio kunnen kinderen een heerlijk pannenkoeken feest vieren. Soms mogen de kids zelf de keuken in, bij andere feestjes zit er een speurtocht bij of lekker spelen in de speeltuin. Hoe dan ook dit zijn de lekkerste feestjes van de regio Breda!

Pannenkoekenfeestjes

Stoere indoor kinderfeestjes regio Breda

Zoek je een stoer en avontuurlijk indoor kinderfeestje? Zou je oog in oog willen staan met een slang, tricks doen op trampolines, indoor golf willen spelen, willen karten, indoor klimmen of een VR of escape room willen bezoeken? Deze en nog meer stoere indoor feestjes vind je hieronder.

Stoere indoor feestjes

Sportieve kinderfeestjes regio Breda

Is jouw kind sportief aangelegd, dan zijn sportieve kinderfeestjes vast een hit! Bij sportieve feestje kun je denken aan tennis feestjes, waterskiën , BMXen, steppen, minigolf spelen, maar ook schaatsen in de winter. Bekijk alle sportieve kinderfeestjes hier onder.

Sportieve feestjes

Wetenschap, techniek en VR feestjes

Is jouw kind nieuwsgierig en wil hij/zij altijd weten hoe dingen werken? Is hij of zij geïnteresseerd in 3D, VR of scheikundige proefjes? Dan zijn deze wetenschapsfeestjes perfect voor hem/haar! 

Wetenschap en techniek feestjes

Klimfeestjes in West Brabant

In de regio zijn verschillende plekken waar kinderen een klim- en klauterfeestje kunnen vieren. Ze kunnen er terecht om tussen de bomen een klimparcours af te leggen. Ook kunnen kinderen ín de bomen klimmen tijdens een kinderfeestje. 

Klimfeestjes

Cup cake kinderfeestje bij The Cake Room in Breda 

Vier jouw super zoete cup cake kinderfeestje op een unieke manier. In The Cake Room zijn verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden om er een onvergetelijke verjaardag van te maken! 

Kinderfeestje cake room

Kinderfeestje thuis vieren - Confetti per Mail

Willen jullie thuis een leuk, gezellig en origineel kinderfeestje vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Het kan met de kinderfeestjes van Confetti per Mail. Bij Confetti per Mail bestel je een kant en klaar kinderfeestje via de mail! Meer weten?

Coronaproof trakteren op school? 

Bekijk hier onze handige tips met verpakte traktaties. Zo kunnen kinderen coronaproof trakteren in de klas. Lees meer